• 1.15C Novo mesto
  • 20:06
  • Ned, 24.01.2021

Domnevni konec ljubezenskega razmerja med Voyageom in Breskvico, najstniki pa: Vseeno mi je za življenje

V srbskih medijih se je pojavila za nekatere šokantna novica, da sta se Voyage in Breskvica razšla. Najstniki po vsej regiji po družbenih omrežjih žalujejo zaradi domnevnega ljubezenskega konca. Če niste v srednji šoli ali če vas balkanska glasbena scena ne zanima preveč, se zdaj verjetno sprašujete: “Kdo za vraga sta Voyage and Breskvica?” Gre za najstniško senzacijo iz Srbije, katere pesmi imajo na YouTube milijone ogledov, najstniki v vseh državah nekdanje Jugoslavije pa ju obožujejo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VOYAGE (@voyage.mp3)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @brrrreskvica

S pravima imenoma Anđela Ignjatović in Mihajlo Veruović je par v letu 2019 pritegnil veliko pozornosti s prvo skupno pesmijo Vrati me. Po tem je sledilo še več pesmi ter sodelovanj so z nekaterimi drugimi znanimi turbo folk in trap folk zvezdami v Srbiji. Njuno priljubljenost je še povečalo dejstvo, da sta v zvezi, letos poleti pa se je govorilo, da sta zaročena, kar pa sta pozneje zanikala.

Sta pa te dni s svojih profilov na družbenih omrežjih izbrisali vse skupne fotografije, ki so, sodeč po komentarjih na družbenih omrežjih, močno prizadele njihove mlade oboževalce. »Zakaj ste se razšla?«, »Ali je res, da ste se razšla?!«, »Ne, zakaj ste se razšla,« so komentarji, ki so preplavili profile. Nekateri so šli celo tako daleč, da so naredili profile podpore v upanju, da se bodo pojavile novice, da se je par spravil. Uničeni najstniki ne prenehajo pisati komentarjev o žalosti, ki jo čutijo zaradi domnevnega razpada, pojavil pa se je posnetek zaslona, ​​ki prikazuje, kako je nekdo skušal organizirati spravo te najstniške senzacije z zbiranjem sledilcev na Instagramu.

Malce za šalo, malce zares …

»Vseeno mi je za življenje,« pišejo obupani oboževalci. Par domnevnega razhoda še ni napovedal, a so se zaradi vseh začele prve šale na družbenih omrežjih. »Težki dnevi so pred nami, počakajte, bratje«, »Ljudje poročajo o situaciji, babica je v bolnišnici, ko je slišala za to, mama joka v sobi in ne prihaja ven, pes pa ves dan cvili da se bomo vsi skupaj rešili tega,« se šalijo tisti, ki se jim domnevni razhod zdi nekoliko manj tragičen.

NaDlani.si; Foto: Instagram