• C Novo mesto
  • 21:00
  • Čet, 11.08.2022

Emina Lubenica! Prodajalko lubenic imenujejo kar Kristina Mandarina iz Podravine

podčetrtek

Mlada prodajalka lubenic iz Podravine je pritegnila pozornost regionalnih medijev, potem ko jo je ePodravina.hr preimenovala v Kristino Mandarino iz Podravine.

18-letna Emina Obranović iz Javorovca namreč stoji ob glavni cesti poleg bencinske črpalke v središču vasi in tam prodaja lubenice. Njena družina sredi Podravine goji lubenice in melone. Pravijo, da jim gre odlično. »Vsako leto smo tukaj. Imamo polje dveh hektarjev lubenic, kar nam da približno 20 ton sadja. Lubenice tehtajo do 15 kilogramov, a v povprečju približno 10 kilogramov. Ljudje si najbolj želijo in izberejo velike, težke. Gojimo tudi melone, vendar še vedno niso zrele,« pravi Emina za portal. Emina je tam skoraj vsak dan od 9. ure do mraka.

https://www.facebook.com/eminaobranovic/posts/2364903100481783

Srbski mediji so se tudi že razpisali o Emini, sprašujejo pa se tudi, ali bo postala nova Kristina Mandarina, ki je postala Instagram zvezda s skoraj 80.000 sledilci, potem ko so jo videli prodajati mandarine v bližini sosednjega mostu. Na vprašanje, ali bi bila znana kot Kristina Mandarina, je bila Emina kratka: »Če se zgodi, se zgodi.«

NaDlani.si; Foto: ePodravina.hr

e-bike