• 4.99C Novo mesto
  • 15:20
  • Pon, 30.11.2020

Horoskop razkriva: s katerim znakom bo vaša posteljna akcija najbolj vroča?

Čeprav je dober seks povezan tudi s čustvi, so nekaterim znakom na intuitivni osnovi namenjene večje strasti. Preverite s kom se poklopijo vaše zvezde v postelji.

Na splošno se v postelji najtežje ujemajo ognjeni in zemeljski znaki ter zračni in vodni znaki Zodiaka. Zemeljska znamenja nikoli ne prevzamejo pobude, medtem ko vodna znamenja poganjajo čustva. In čeprav to morda ni pravilo, poglejte, kaj imajo zvezde povedati o tem, kateri pari so namenjeni eksploziji strasti.

Oven ima najboljši seks z levom

Strastni in nestrpni, ti ljubimci vidijo seks kot vrhunsko zabavo in celo bistvo ljubezenskega odnosa. Raje imajo resnično akcijo kot nežno ljubljenje in hočejo, kar hočejo, in to hočejo takoj. Z levom so spolno najbolj združljivi in imajo med seboj najboljšo kemijo, poroča The Sun.

Bik ima največ strasti do Škorpijona

Slovijo kot najbolj čutna izmed vseh znamenj imajo hedonističen pristop do seksa in zanje je pomembno, da je reden. Obožujejo dolge igre predigre in zapeljevanja ter pričakovanje seksa. Najbolj spolno so združljivi s Škorpijonom, katerega mantra je ‘nasprotja se privlačijo’.

Dvojčki gredo z Devico

Pomembno je, da najprej mentalno spodbudite pripadnike tega znamenja, radi imajo seksi in napete pogovore, radi govorijo o samem dejanju, fantazirajo, govorijo o fantazijah in misli, da so vaši. Najbolj spolno so združljivi z Devico, ker je vladar obeh znamenj Merkur in v spolnem smislu jim ne bo nikoli dolgčas.

Rak ima najboljši seks z Ribami

Pripadniki tega znamenja imajo radi občutek pripadnosti in varnosti, pa tudi intimnost, ki izhaja iz čustvene povezanosti, potem je seks zanje najboljši. Sprva sramežljivi so izvrstni ljubimci, ki resnično skušajo zadovoljiti svojega partnerja. Z ribami so najbolj spolno združljivi, to pa presega sam seks in ljubezen, vendar se spremeni v nekaj, kar astrologi imenujejo ‘združevanje duš’.

Lev se najbolje razume z Ovnom v postelji

Pripadniki tega znamenja pokajo od šarma in strasti, v seksu pa so inovativni in predani svojemu partnerju, zato se jim morate le prepustiti in jim dati pobudo. So spolno najbolj združljivi s pripadniki nebesnega znamenja Oven. Pomembno pa je vedeti, da dober seks ne pomeni dobrega odnosa, zato je njuna dolgoročna zveza pogosto nemogoča.

Devica in kozorog za eksplozijo strasti

V nasprotju s tem, kako delujejo, so Device sladke in romantične ter jih podzavestno očarajo poredne igre. Kozorogi so zanje najbolj spolno združljivi, z njimi imajo lahko dolgotrajno in močno ljubezensko razmerje, ker se dobro razumejo in jih močno privlačijo.

Tehtnica ima najboljši seks z Vodnarjem

Za pravo razpoloženje bi morali Tehtnicam dvoriti in laskali, da ustvarili vročo atmosfero, potem bodo sprostili strasti. Navdušili jih bodo tudi seksi spodnje perilo in privlačni partnerski parfumi, všeč so jim tudi presenečenja. Z Vodnarji so najbolj spolno združljive, kar so zanje velik ljubezenski.

Foto: Pixbay

Škorpijon in Dvojčka se nimata nikoli dovolj

Pripadniki tega znamenja so znani kot največji zapeljivci v horoskopu z velikim libidom. Prezirajo rutino, največ užitka pa jim povzroča partner, ki razmišlja podobno kot oni, zato so jim všeč adrenalinski izzivi, seks na nenavadnih mestih, nore poze … Z Dvojčkoma so spolno najbolj združljivi in ta zveza bo polna presenečenj in strasti.

Strelec bo najbolj užival z drugim Strelcem

Tisti, ki so v postelji s pripadnikom tega znamenja, vedo, da se ta izkušnja popolnoma razlikuje od vsega, kar so poskusili do zdaj. Zadovoljil bo partnerja in pričakoval, da bo storil enako, in če tudi to traja ure bo hotel še. Seksualno so najbolj združljivi z drugim Strelcem in čeprav jim bo navezovanje odnosov izziv, dobrega seksa nikoli ne bo manjkalo.

Kozorog in Bik sta super seksi kombinacija

Pripadniki tega znamenja se zdijo popolnoma nezainteresirani, a takoj, ko jih zvabite v spalnico, se spremenijo v spolne živali, ki se tem ‘nalogam’ posvetijo enako kot vsem ostalim. Pritegnejo jih pametni ljudje, ki jih bodo z besedami zaintrigirali, spolno pa so najbolj združljivi z Bikom, s katerim si bodo delili podobne življenjske poglede, poleg veliko strasti pa bodo delili tudi resnične čustvene povezave.

Vodnarji so najbolj spolno primerni za Tehtnico

Te ekscentrike je težko razvozlati ravno zato, ker jim vsak dan ustreza nekaj drugačnega, dejstvo pa je, da imajo močan libido, ki narašča z duševno stimulacijo in količino zapeljevanja v zvezi, z resničnimi partnerji pa se bodo z veseljem prepustili temu, kar bi drugi imenovali perverzije. S Tehtnicami so najbolj spolno združljivi.

Ribe bodo imele najboljši seks z rakom

Pripadniki tega znamenja imajo radi igre prevlade in podrejenosti v postelji, pa tudi fantazije, v katerih so nemočni in morajo uživati ‘proti svoji volji’. Dlje ko traja zveza, bolj se prepuščata postelji in divjata. Najbolj spolno so združljivi z rakom, s katerimi se odlično ujemajo tako v postelji kot zunaj.

Foto: Pixbay

NaDlani.si; Foto: Shutterstock