• C Novo mesto
  • 07:33
  • Tor, 15.06.2021

Izjavil, da moški nosijo isto spodnje perilo 3 do 10 dni, mnogi so zgroženi

Neki moški je po spletu sprožil burno razpravo o tem, kako pogosto je treba menjati spodnje perilo, potem ko je na Twitterju zapisal, da skoraj vsi moški kar nekaj dni nosijo spodnje perilo, preden ga operejo. »Bodimo iskreni, noben moški ne nosi spodnjega perila le ENKRAT, preden ga opere. Vsak moški obleče vsak par spodnjega perila vsaj tri do desetkrat pred pranjem,« je dejal in šokiral mnoge.

Številni so se odzvali v komentarjih, češ da to ni res. »Niti dva dni ne maram spati v istih hlačah, kaj šele, da bi večkrat nosil isto spodnje perilo,« je v jezi zapisal eden od komentatorjev. »Prosim, povejte mi, da se hecate. Ali po prhanju nosite umazano perilo?« je vprašal drugi. Nekateri so poudarili, da je moški skušal vse predstavnike moškega spola spraviti v isti koš, vendar to očitno ‘velja samo zanj’.«

»Poskušal je posploševati, a navsezadnje ste samo vi, taki,« je zapisal še en komentator. Oglasile so se tudi nekatere ženske, ki niso skrivale zgražanja. »Oh, ne. Povej mi, da to ni res, sicer ne bom nikoli več spala z moškim,« je zapisala ena od njih.

NaDlani.si; Foto: Pixbay