• C Novo mesto
  • 04:23
  • Ned, 13.06.2021

Je to najbolj seksi babica na svetu? Njen recept za to je zamrzovanje

49-letna Gina ima dve hčerki, dva sinova in eno vnukinjo in zagotovo ni videti, kot babica. Rada objavlja seksi fotografije in pravi, da je njen dober videz posledica dobre prehrane ter krioterapije, ki preprečuje nastanek gub. Povedala je, da ji nihče ne vrjame, ko jim pove koliko je stara, nekateri jo celo zamenjajo za starejšo sestro njenih hčera in sinov.

Ženska, katere vzdevek je “najbolj seksi babica na svetu”, je razkrila glavno skrivnost svojega mladostnega videza – redno namreč hodi na tretmaje krioterapije s temperaturami pod 110 Celzija.

 

Foto: Instagram

Foto: Instagram

 

49-letna avstralka Gina Stewart pravi, da ti triminutni tretmaji gube kar “odženejo” z obraza in ji pomagajo pri pomlajevanju.

Gina, ki je mama dveh hčera in dveh sinov, pa tudi babica, je zaslovela že prej in sicer, ko je zmagala na izboru Miss Maxim Australia 2018.

 

Foto: Instagram

Foto: Instagram

 

Botoksa ne želi uporabljati, ker se boji igel, svoje skrivno lepotilno orožje pa imenuje šipkovo olje.

Ko gre za prehrano, je Gina dejala, da se poskuša izogibati alkoholu in kavi ter se držati beljakovin bogate prehrane.

 

Foto: Instagram

Foto: Instagram

 

Hladneje kot severni pol

“V teh treh minutah zdravljenja dobesedno zamrznem. Vendar kljub temu vem, da se splača, saj sama takoj opazim pozitivne rezultate”, za krioterapije pravi Gina.

Navedla je tudi primer svojega dnevnega jedilnika, zato za zajtrk poje jajca, za kosilo poje riževe krekerje, avokado in skuto, medtem ko si za večerjo privošči perutnino ali ribe s solato. Za prigrizek pa si kdaj privošči čokolado brez sladkorja.

 

Foto: Instagram

Foto: Instagram

 

“ Ko sem bila mlajša, sem lahko jedla, kolikor sem želela in kar koli sem želela.  Zdaj pa moram biti zelo previdna, kaj vnašam v telo, saj se me prime čisto vsaka stvar, ki jo pojem”.

Gina je mati samohranilka štirih otrok in je presrečna, da je nazadnje postala tudi babica.

 

Foto: Instagram

Foto: Instagram

 

Ena pomembnih stvari, ki se je drži je, da se ne izpostavlja plastiki. Gina zato ne pije vode iz plastičnih flašk in ne uporablja kakršne koli plastične embalaže.

“Verjamem, da nam plastika škodi, ker ni naravna. Prepričana sem, da je plastika glavni krivec oziroma vzrok za veliko število parov, ki imajo težave z neplodnostjo, ker dokazano moti delovanje hormonov.” 

 

Foto: Instagram

Foto: Instagram

 

Njen oče je umrl v starosti 59 let od srčnega infarkta. Gina pa trdi, da je prehod na naravne alternative zdravljenja, prehranjevanja in življenskega sloga, pomagal v primeru njene matere, kateri so leta 2017 diagnosticirali raka, a je zdaj povsem zdrava.

 

Kaj pa o vsem tem menite vi? Bi se lahko odrekli plastiki, za boljše zdravje in se šli “zamrzniti”, zavoljo lepšega videza?

 

Pripravila: N. P., Foto: Instagram