• C Novo mesto
  • 02:26
  • Čet, 29.02.2024

Joj, ženin na poroki predvajal posnetek nevestinih posteljnih akcij, poglejte, kaj je sledilo ..

Neka poroka na Kitajskem se je sprevrgla v pravo dramo,  ženin je namreč pred vsemi gosti razkril, da ga nevesta vara. Posnetek s poroke se je razširil po družbenih omrežjih. Le ta namreč prikazuje sprehod para do oltarja, malce pred večno zaobljubo pa se na zaslonu za njimi začne predvajati petminutni video. Ženin je zbranim pokazal posnetek, na katerem nevesta seksa z možem njegove noseče sestre. Nato začne odrivati nevesto, na posnetku pa se slišite: »Si res mislila, da nisem vedel za to?« Ona vanj vrže šopek.

@koolprince33 Cheating bride #chinese #chinestiktok #usa #worldtiktok #vira ♬ original sound – Kool Prince

Video je bil posnet leta 2019, zdaj pa je spet postal viralen. V le nekaj dneh je zbrala šest milijonov ogledov in sprožila številne komentarje. Mnogi so ženina podprli in mu zapisali, da je to ‘najboljše maščevanje’ in da jo bo ‘naučil’. A nekateri menijo, da ni bilo potrebno, in se sprašujejo, zakaj se je tako trudil, če je vedel, da ga vara.

Eurostat sicer navaja, da je Slovenija med vsemi državami v Evropski uniji zadnja po številu porok, a se nekako malo pod povprečjem potem vsaj drži pri ločitvah. V teh je nedvomno rekorder Luksemburg, saj se na 100 porok zgodi 89 ločitev.

N: D. ; Foto: Tik Tok