• C Novo mesto
  • 11:54
  • Sob, 23.09.2023

Mark je poročen oče treh otrok, ki rad nosi krila in pete

61-letni Mark Bryan, inženir robotike in poročen oče treh otrok, je zaradi svojih nenavadnih modnih odločitev postal hit na družbenih omrežjih. Mark namreč rad nosi krila in pete. Pred štirimi leti je začel korenito spreminjati svojo garderobo, tako da so zdaj pete, krila in gležnjarji vsakdanji del njegovih modnih kombinacij.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mark Bryan (@markbryan911)

Najraje ima krila kot obleke, saj, kot pravi za BrightSide, mu krila omogočajo kombiniranje več kosov – lahko je »moško« oblečen nad pasom in spolno nevtralen pod pasom. Ko se je z otroci prvič pogovarjal o svojih oblačilih, jim je skušal razložiti, da v njegovem načinu oblačenja ni nič spolnega in da ne gre za to, da je njihov oče gej, pravi. Sedaj ga Podpirajo tako otroci kot žena, ki mu celo pomaga izmišljati kombinacije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mark Bryan (@markbryan911)

Včasih je naleti na negativne komentarje in kombinacije, a se na to ne ozira. »Če me ljudje začnejo spraševati o spolni usmerjenosti, jih vprašam, ali bi jih to zanimalo če bi nosil hlače,« pravi družinski človek, ki mu na Instagramu sledi več kot 600.000 ljudi.

N. D.; Foto: Instagram