• C Novo mesto
  • 02:16
  • Tor, 18.01.2022

»Moja družina se me sramuje, ker je dolg 35 cm, zdravniki so mi prepovedali različne poze«

Newyorčan Jonah Falcon že leta polni medijske stolpce predvsem zaradi velikosti svojega penisa. Erekcija je dolg približno 35 centimetrov, obseg pa mu je 20. »Debelejši je od mojega zapestja,« pravi Falcon in dodaja, da obdarjenost ni v družinskih genih. Njegov zvezdniški status niti ne ustreza družini, ki se vsega sramuje. »Najlepše pri vsem je to, da nimam težav s samozavestjo, no, imam pri nekaterih drugih stvareh, vsekakor pa ne zaradi penisa. Po drugi strani pa, ko imaš tako velik penis, imaš pogosto težave na letališčih – je povedal Jonah in dodal, da ga nenehno ustavljajo, dodatno pregledujejo in sprašujejo, ali je bil na povečanju penisa.

Konkurenca, ki to ni

Poleg tega mora biti med seksom zelo previden in kako bo spal. »Nekatere poze, na primer, ko je nekdo na vrhu, ne delujejo. Urolog mi je rekel, naj bom previden, ker sem v nevarnosti, da ga zlomim,« razlaga med intervjuji. Falcon je zaslovel leta 1999, ko je bil imenovan za lastnika največjega penisa na svetu. Vendar je leta 2015 dobil konkurenco, saj je Roberto Esquivel Cabrera trdil, da je njegov penis v erekciji dolg 34 cm. Radiolog dr. Jesus Pablo Muro, ki je pregledal Cabrera, pravi, da je resnična velikost njegove moškosti med 16 in 18 cm, vse ostalo pa je kožica (op.p. elastična koža, ki prekriva moške genitalije). Roberto je po rodu Mehičan, star pa je 54 let. Svetovna javnost je postala pozorna na Mehičana , ko je britanski Daily Mail pripravil obsežno zgodbo o moškem, ki premore naj bil imel kar 48 centimetrov velik penis. Kot je povedal sam, ga je tako raztegnil s pomočjo uteži. V letih, ko bi lahko še delal, pa to ne zmore več, saj mu spolni organ predstavlja preveliko oviro. Še več – mehiška vlada ga je invalidsko upokojila. »Teči ne morem. Večja podjetja imajo slabo mnenje o meni. Sem pa znan po tem, da sem Zemljan z največjim penisom na svetu. Zadovoljen sem, ker nima nihče večjega od mene,« je razmišljal Roberto.

Kot kumara

Kakor koli, da bi ljudem razložil kako izgleda njegovo orodje, je Falcon genitalije primerjal s kumaro. Vse je objavil na Instagramu. V roki je držal kumaro in šaljivo napisal: »Sem malo daljši in veliko, veliko debelejši. Falcon je sliko delil, da bi se zabaval, pravi, pa da tudi zato, ker rad nasmeji ljudi.«

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jonah Falcon (@jonahfalcon1970)

N. D.; Foto: youtube