• C Novo mesto
  • 14:28
  • Pon, 08.08.2022

Mož jo je zapustil zaradi Ukrajinke, ki jo pozna že 10 dni: Dala sem ji zatočišče, tako mi vrača dobroto

podčetrtek

Kot begunko sta sprejela Ukrajinko, zdaj pa je mož zaradi nje zapustil ženo: Nisem jaz uničila družine.

Ukrajinka Sofija Karkadjim je spregovorila za številne medijih, potem ko so jo doletele obtožbe, da je Tony Ganett (29) zaradi nje zapustil ženo. »Nisem nameravala uničiti družine. Niti na misel mi ni prišlo. Všeč mi je bila družina. Nekaj ​​časa sem preživel z njimi, a Tonyjeva žena Lorna je bila dvolična. Nenehno je bila sumljiva. Te napetosti so mene in Tonyja le še bolj zbližale« je povedal Ukrajinka, ki je pobegnil iz Lvova. »Ona je ‘zgradila’ celotno situacijo. Nenehno je govorila, da je nekaj med nama, ko v resnici ni bilo nič. To je torej njena krivda,« dodaja Sofija.

Spomnimo, Tony Ganett (29) iz Bradforda je zapustil ženo Lorno (28), potem ko se je zaljubil v 22-letno ukrajinsko begunko, ki je na začetku invazije zapustila rodni Lvov. Zapuščena žena in mati treh otrok je delila svojo jezo. Pravi, da ji je srce strto, potem ko se je deset let starejši partner odločil, da jo zapusti  le deset dni po tem, ko sta jo sprejela v svoje stanovanje kot ukrajinsko begunko. Sofia je sicer povedala, da ji je bil Tony všeč takoj, ko ga je zagledala, piše Daily Mail.

Življenje se ji je obrnilo na glavo

Prevarana žena Lorna pa je za The Sun dodala, da verjame, da je Sofia že od začetka ciljala na svojega moža, in ko se je odločila, da ga želi, je ‘zmagala’. »Vse, kar sem poznala, se je obrnilo na glavo v razmaku dveh tednov,« je dejala. »Odločil sem se, da je prav, da nekomu postavim streho nad glavo in mu pomagam, ko je v hudi stiski. In tukaj mi je Sofiia oddolžila, ker sem ji dala dom,« je povedala jezna žena. Tony se je v želji pomagati prijavil na vladni program pomoči ukrajinskim beguncem, a ko od njih ni prejel odgovora, je postal nestrpen in prek družbenih omrežij ponudil pomoč ukrajinskim beguncem. Sofia ga je poklicala. Sprejel jo je na domu, kjer je živel s partnerico Loron, s katero ima tri otroke. Kmalu so se začeli dolgi pogovori in sprehodi, kar je motilo njegovo ženo. Tony se je z ukrajinsko Sofijo pogovarjal v slovaščini. Njegova žena pogovora ni razumela, zato je postajala vse bolj ljubosumna.

N. D.; Foto: Instagram

pomurski sejem