• C Novo mesto
  • 20:12
  • Pon, 25.09.2023

Mož za valentinovo natisnil fotografije deklet, ki jih je všečkal na Instagramu

Mlada soproga je označena za ‘kraljico drobnih pozornosti’, potem ko je možu na Valentinovo podelila natisnjene fotografije vseh žensk, katerih fotografije je lajkal na Instagramu. Uporabnica TikToka Gloria, za katero domnevajo, da prihaja iz ZDA, je za svoj ‘smešni’ video posnetek zbrala več kot 4,4 milijona ogledov.

»Kaj ste podarili svojemu moškemu za Valentinovo?« je poimenovala video in nato dodala ‘nasmejan’ emoji. Sprva ni jasno, kaj je Gloria kupila za moža, saj jo vidijo, kako majhne koščke stiropora zavija v rdeč dekorativni papir, da naredi majhen paket. »Ker si vsi delijo videoposnetke daril, ki so jih za valentinovo kupili svojim partnerjem, sem se spraševala, zakaj svojega darila ne bi delila,« je zapisala.

@gr93laWhat did you gets get your man for Valentine’s Day ?😁 #fyp #valentinesday #messytiktok #couplegoals #crazy #fypシ♬ Bust Your Windows – Glee Cast

Zabavni komentarji

»Svojemu možu sem naredila to ljubko majhno rdečo škatlico, ki služi kot stojalo za slike vseh deklet, ki so mu bile všeč na Instagramu. Upam, da mu je všeč!« dodaja. Fotografije je prilepila na majhne lesene palčke in jih prikovala v rdeč zavojček, da je snu naredila mini steno sramu. Mnogi so jo pohvalili in se ji zahvalili za idejo, obenem pa so jo imenovali tudi ‘kraljica drobnih pozornosti’. “Čeprav je šele februar, punca, ali ti lahko damo nagrado za najboljšo ženo leta?« se glasijo komentarji. »Najboljše darilo doslej, sporočite njegov odziv,« je bil še eden od komentarjev. Vendar za nekatere darilo ni bilo zabavno, zato so se spraševali, zakaj bi bilo možu prepovedano objavljati všečke drugih.

NaDlani.si; Foto: TikTok