• C Novo mesto
  • 18:56
  • Sob, 15.05.2021

Največji ‘fejkeri’: To so astrološka znamenja, ki svoj pravi obraz skrivajo pred drugimi

Tako pač to je in nekateri ljudje se ne glede na to, kje nahajajo, navadi držijo svoje morale in so pošteni ter zvesti do sebe, po drugi strani pa obstajajo ljudje, ki nikoli ne pokažejo svojega pravega obraza in niso nikoli iskreni. To so štirje astrološki znaki zodiaka, ki pravi ‘fejkeri’, če se izrazimo v modernem jeziku in jim manjka poštenosti, piše Pinkville.

Dvojčki

Dvojčki so preveč ambiciozni, da bi jim morala in vrednote obstale na poti. So hinavski, zavajajoči in pasivno-agresivni. So tudi eno od astroloških znamenj, ki zlahka izdajo prijatelje in zlahka zlomijo zaupanje nekoga.

Škorpijon

Škorpijoni ne verjamejo v dajanje drugih priložnosti komu in ne morejo zlahka odpustiti ali pozabiti. Ko nekdo zlomi njihovo zaupanje, nima več možnosti z njimi. Ko pa koga pustijo na cedilu, pričakujejo, da bodo ljudje odpustili in razumeli njihovo plat zgodbe.

Strelec

Strelce pogosto imenujejo hinavci, ker so predobri, da bi komu zavestno zlomili srce. Pogosto jih imenujejo dvoličneži, ker se v resnici ne držijo svoje morale in jo po potrebi zlahka prezrejo.

Vodnar

Vodnar se vsem smehlja in se pretvarja, da mu je mar za čustva vseh, a globoko v sebi vsakega obsojajo. Pretvarjajo se, da so dostopni in super prijazni, a to je le fasada, ki skriva njihovo obsojajočo naravo.

NaDlani.si; Foto: Unplash