• C Novo mesto
  • 09:36
  • Tor, 02.03.2021

Napovedi Babe Vange za leto 2021: Leto trpljenja, kataklizem in velikih katastrof

Če gre verjeti slepi jasnovidki bodo v prihajajočem letu našli zdravilo za raka, kar je ponazorila z besedami ‘prišel bo dan, ko bodo raka zajezile železne verige’. 

Najbrž ste že slišali za Babo Vango, slepo prerokinja iz Bolgarije, ki je umrla pred 24 leti, a njene prerokbe še vedno zanimajo javnost. Za leto 2021 je namreč napovedala, da bo leto trpljenja, kataklizme in večje katastrofe. Baba Vanga s polnim imenom Vahngelia Gushterova je pri 12. letih izgubila vid in trdila, da ji je Bog dal dar jasnovidnosti. Njene napovedi potekajo vse do leta 5079. Menda je tudi uspešno napovedala napad na newyorške dvojčke 11. septembra in Brexit.

Za leto 2021 je dejala, da bo ‘leto trpljenja’. Za Donalda Trumpa je prerokovala, da bo po odhodu iz Bele hiše zbolela za skrivnostno boleznijo. Izjavila je, da bo zaradi bolezni oglušil in da bo vplivala na njegove možganske celice. Po njenih prerokbah bo nekdo poskusil ubiti Vladimirja Putina, proti Evropejcem pa bo uporabljeno kemično orožje. Vanga je prav tako napovedala, da bodo v prihodnjem letu našli zdravilo za raka z besedami ‘prišel bo dan, ko bodo raka zajezile železne verige’. Celo proizvodnja bencina se bo ustavila, saj bi morali vlaki začeti uporabljati sončno svetlobo.

Trije velikani in rdeča barva

»Prihajajo težki časi. Ljudje bodo razdeljeni glede na svojo vero. Priča smo uničujočim dogodkom, ki bodo spremenili vero in usodo človeštva,« je napovedala Baba Vanga in zraven menda dejala: »Močan zmaj bo prevzel svet. Trije velikani se bodo združili, nekateri bodo imeli rdeč denar. Vidim številke 100, 5 in veliko ničel.« Nekateri so zmaja razlagali kot simbol Kitajske in treh velikanov svetovne velesile – Kitajske, Rusije in Indije. Rdeči denar je lahko kitajski juan ali ruski rubelj, oba sta rdeče barve.

Vsega bo konec leta 5079

Dodajmo še, da naj bi bližnja srečanja tretje vrste bila predvidena v naslednjih 200 letih. Konec sveta pa naj bi po njenih videnjih prišel leta 5079.

NaDlani.si; Foto: youtube