• 7.29C Novo mesto
  • 13:02
  • Čet, 27.02.2020

Nikoli v življenju ga še ni opral, a bil je s 40 ženskami

Zach (24) je imel težave s penisom in namesto da bi zasebno odšel k zdravniku, se je odločil, da bo svojo težavo delil v britanski televizijski oddaji s pomenljivim naslovom Sex Clinic. Tam je morali penis pokazati zdravnici, pa tudi vsem gledalcem oddaje, piše IFLscience.- Moj penis včasih ne deluje pravilno. Kožica me boli, ko se spusti pod glavico, je razložil v oddaji in dodal, da se to dogaja posebej med seksom in da se je pred kratkim pojavil nenavaden vonj.

»Težave se je začela že pred devetimi meseci. Pogledal sem navzdol in bil sem paničen. Na vrhu se je vse skupaj zdelo grozno in smrad je bil vedno hujši. Mislil sem, da nekaj ni v redu,« je opisal svoje težave in dodal, da tega včasih ni mogel končati spolnih odnosov.

Kopica spolnih odnosov

No, zdravnica v oddaji mu je rekla, da gre verjetno za vnetje penisa in kožice ter da mora k specialistu.Med pregledom mu je specialist rekel, naj povleče kožico nazaj čez penis in on ji je priznal, da je to največ, kar je kdaj potegnil kožico. Potem je vedela, za kaj gre. »Ta belo rumeno snov, ki se je nabrala pod vašo kožo, imenujemo smegma in jo večinoma sestavljajo mrtve celice,« mu je povedala. Kopičenje te snovi ni zdravo in lahko privede do vnetja in okužb. S pranjem se sicer znebite, a Zach tega v svojem življenju še nikoli ni storil. Sestra ga je vprašala, če si je kdaj umil penis pod kožico, in odgovoril je, da ga ni, kolikor se spomni. Ni pa pozabil povedati, da je imel do zdaj spolne odnose s 40 ženskami, zdravnik pa mu je svetoval, da naj se začne že umivati.

NaDlani.si; Foto: youtube