• C Novo mesto
  • 23:20
  • Pon, 08.03.2021

Nostradamus, to se ne sme uresničiti! Leta 2021 nas ogrožajo asteroid, zombi apokalipsa …

Francoskemu astrologu, fiziku in preroku Nostradamusu, avtorju ene najslavnejših knjig prerokb, je uspelo napovedati nekaj ključnih trenutkov v človeški zgodovini, kot sta denimo teroristični napad 11. septembra in Hitlerjev prihod na oblast v Nemčiji.

Žal za človeštvo ni imel dobrih novic za leto 2021, ki sicer mejijo na znanstveno-fantastične hollywodske spektakle. Vseeno poglejmo, kaj je Nostradamus zapisal o letu ki je pred nami.

1. Zombi apokalipsa

Nostradamus je napovedal, da bodo nekateri ruski znanstveniki ‘čarali’ po laboratoriju. Rezultat bo virus, ki bo ljudi spremenil v zombije. Tiste, ki se ne bo preobrnili, bodo ti zombiji seveda uničili Čudovit začetek leta 2021, res lep.

2. Ogromna lakota

Sodeč po Nostradamusu nas bo leta 2021 prizadela svetopisemska kuga, pomanjkanje hrane, ki je svet še ni izkusil. Zdaj ni jasno, ali se bo to zgodilo pred ali po vplivu asteroida, ki ga je tudi napovedal tudi za letos.

3. Solarne nevihte

»Videli bomo dvig gladine morja in propad kopna,« je zapisal v knjigi. Med drugim je trdil, da bodo sončne nevihte ogromno škode naredile našemu planetu, kar bo spodbudilo množične migracije. Tisti, ki so preživeli, se bodo borili za vire, ki jih bo vedno manj …

4. NASA, imamo težavo

Asteroid bo udaril Zemljo, pravi Nostradamus. Natančneje, napisal je: »Na nebu ogenj in dolg rep isker.« Ob tem imamo dobro in slabo novico. Če bo udaril, bo to šele naslednje leto, ker NASA sledi asteroidu KF1 iz leta 2009, ki bi lahko prišel blizu Zemlje, vendar šele maja 2022.

Kot v filmu Univerzalni vojak

Če gre verjeti Nostradamusu, bodo vojakom leta 2021 v možgane vgradili čipe. Ti super vojaki naj bi bili potrebni za zaščito človeške rase.

NaDlani.si, Foto: Shutterstock