• C Novo mesto
  • 03:36
  • Ned, 13.06.2021

Novinarka delala veliko zgodbo o svingerjih in se jim je pridružila! Na twitterju je objavljen posnetek

Novinarka Louise Fischer, ki je postala znana po tem, da je za radijsko postajo pripravila prispevek iz swinger kluba, je po objavi prispevka in ​​slišanju njenih vzdihljajev prejela celo podporo staršev. V posnetku intervjuja, ki je bil predvajan v jutranji oddaji danskega Radia 4, lahko slišimo jamranje, ko se Louis zbliža z moškim, s katerim se takrat pogovarja. Posnetek je bil po oddaji objavljen tudi na Twitterju. »Večina odzivov je bila pozitivnih, mnogi mislijo, da je to pogumno. Drugi mislijo, da sem v novinarstvu prestopila mejo. Nimam fanta in zato je bilo vse to vsekakor lažje. Moji mami se ji zdi smešno, oče pa je rekel tudi, da je kul,« je novinarka odprtih nazorov spregovorila je o svojih reakcijah.

Čeprav je v klubu preživela več ur, je poročilo na koncu trajalo le nekaj minut. Najprej se je z družbo usedla v lokal, kjer so pili vino, nato pa so se vsi preselili na veliko posteljo. Rekla je tudi, da bo zavrnila moškega, ki se bi obrnil nanjo, če ji ne bo všeč in ne bo vljuden. »Spoznala sem, da so ljudje v swingerskih klubih med seboj veliko bolj prijazni kot v običajnih barih in klubih. Med svingerji vam ni treba razlagati ali se opravičevati, dovolj je samo ‘ne’, če ne želite biti z nekom,« je dejala.

Mnogi še vedno mislijo, da je prestopila mejo

Priznala je tudi, da bi lahko celotno izkušnjo ponovila, povedala pa je tudi, a da tam ni doživela najboljšega seksa v življenju. »Užival sem, vendar to ni bil najboljši seks doslej. Kljub temu so moški v klubu zelo prijazni in obzirni. Počutila sem se kot boginja. Zaradi njih se počutite zares posebne ,« je dodala. Čeprav jo je urednik pohvalil, da je ‘eksperimentirala z novinarstvom’, mnogi še vedno mislijo, da je pretiravala. Podobno reportažo je pripravljena spet narediti, tokrat z video posnetkom, vendar le, če ne bo videna na posnetku, ker pravi, da bi to šlo čez njene osebne meje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Louise Fischer (@louiisefischer)

Opisala je tudi, kako so jo povabili k veliki postelji sredi sobe, nato pa so se začeli dotikati njenega telesa. »Zame se je to zgodilo naravno. Moja naloga je ljudem dati vpogled v nekaj, do česar vsi nimajo dostopa. Ko sem se pridružila akciji, je to sprostilo druge goste v klubu, ki so bili do takrat živčni zaradi mikrofona in niso želeli biti del prispevka,« Louise opisuje svojo izkušnjo. Med izdanim dvominutnim posnetkom Louise intervjuja ljudi v klubu, medtem ko se v ozadju slišijo zvoki seksa. Malo kasneje v posnetku jo slišijo v pogovoru z moškim, katerega sprašuje o njegovih izkušnjah v klubu, nato sama začne glasno jamrati. Louise je še poudarila, da je nihče iz njene radijske postaje ni prepričeval ali silil k seksu v klubu. Zgodba je bila najprej odobrena kot obisk svingerskega kluba, končni izdelek pa je odobril dežurni urednik.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Louise Fischer (@louiisefischer)

Potem ko je bil posnetek objavljen na Twitterju, s komentarjem, da je bil Radio 4 prisoten na otvoritvi svingerskega kluba in da je postalo vroče za novinarja in goste, so mnogi izrazili svoje nestrinjanje. »To je bilo popolnoma nepotrebno«, »Da je to je naredil moški, takoj bi celotna država vstala proti njemu« in »To je samo izgovor za seks«, je le nekaj komentarjev, piše Daily Mail.

NaDlani.si; Foto: Instagram