• C Novo mesto
  • 12:54
  • Sob, 27.11.2021

Nudist po parku tekel za divjim prašičem, ki mu je ukradel prenosnik. Ob fotografijah vas bo kap

Nenavadnemu in smešnemu prizoru so bili pred dvema dnevoma priča obiskovalci berlinskega kopališča. Nudist srednjih let je tekel po trati in lovil divjega prašiča, ki sta ga spremljala dva pujska.Divja žival je namreč ukradla njegovo rumeno plastično vrečko, v kateri je bil njegov prenosnik.

Naključna zabava

Goli moški je tekel za njim in povsem po naključju organiziral zabavo za druge obiskovalce, ki so se sončili na Vražjem jezeru (Teufelsee). Igralka in življenjska trenerka Adele Landauer je fotografirala lov na divjega prašiča in fotografije objavila na svojem Facebook profilu. »Narava udari nazaj!« je zapisala.

 

Pozneje je fotografije pokazala omenjenemu ‘lovcu na divje svinje’. Na glas se je zasmejal in ji rekel, da jih lahko prosto objavi .

Živali so se razživele med karanteno

Gre dodati, da se Nemci poleti radi zbirajo v nudističnih kampih, kjer je povsem normalno biti gol. Toda med karanteno zaradi koronavirusa so se živali začele približevati naselju. Divje svinje so že nekajkrat opazili v nekaterih delih Berlina, pred nekaj dnevi pa so odkrili lisico, ki je kradla čevlje Berlinčanev in jih nosila v svoj brlog.

NaDlani.si; Foto: www.facebook.com/alandauer