• C Novo mesto
  • 18:10
  • Sob, 15.05.2021

Odpira se prva veganska mesnica, izdelki so videti fantastično

Pred svetovnim dnevom veganov se v Londonu odpira prva mesnica, ki ima samo veganske izdelke. Mesnica se bo imenovala Rudy’s Vegan Butcher in bo to prva takšna mesnica na svetu.

📣 THE COUNTOWN IS ON: RUDY’S VEGAN BUTCHER OPENS ITS DOORS IN ISLINGTON ON 1 NOV📣

🥓🥓 In just two weeks on World Vegan…

Posted by Rudy’s Dirty Vegan Diner on Sunday, 18 October 2020

Posebna bo po tem, da bo izgledal kot mesnica z živalskim mesom, izdelek pa bo na voljo vsem Britancem v Londonu in zunaj njega. Čeprav to ni prva veganska mesnica, ki se je odprla v Veliki Britaniji, je prva, ki ima stalno bazo in vsi tamkajšnji mediji so oglaševali otvoritev in izdelke, ki jih bodo Britanci lahko kupili in naročili. Spletna ekipa je navdušena nad tem, kako izgledajo njihovi izdelki, nosijo pa tudi zanimiva imena, ki izhajajo iz imen nekaterih mesnih jedi.

Oh yeah 🤤❤️ Thanks @patchoulismellinghippie for the fun pic idea 👍 Her two faves in one 😂 #messyveganfood #veganmac #veganreuben #rudys

Posted by Rudy’s Dirty Vegan Diner on Saturday, 17 October 2020

Don’t worry, it’s not too late to get your DIY kit game on. There’s plenty of time! Order your DIY kit by midnight Mon…

Posted by Rudy’s Dirty Vegan Diner on Sunday, 4 October 2020

Fotografije živil in jedi, ki jih prodaja Rudy’s, so zelo priljubljene tudi pri mesojedcih. Veriga Rudy’s Vegan ima celo restavracijo, ki je pravi hit med britanskimi vegani, saj njene jedi na videz neustavljivo spominjajo na vse, kar je mogoče kupiti v ameriških restavracijah s hitro prehrano.

NaDlani.si; Foto: Instagram