• C Novo mesto
  • 17:19
  • Sre, 27.09.2023

Oglas, o katerem vsi govorijo! V Zagrebu je polovica stanovanja naprodaj, druga polovica v sodnem sporu

Na Njuškalu, spletnem oglasniku za sosednjo Hrvaško, je bil objavljen navaden oglas, v katerem na zagrebški Kajzerici za 65.000 evrov prodajo polovico trisobnega stanovanja velikosti 75 kvadratnih metrov.

»Prodam le 50 odstotkov solastništva, ki je zagotovo 100 odstotno v moji lasti, nepremičnina pa ima tožbo za drugo polovico, ki traja že 15 let in verjetno bo še prav toliko sodeč po hitrosti našega sodstva. Kdorkoli kupi to polovico, bom tudi drugo prodal zelo poceni – 20% pod tržno ceno, če bomo uspeli v sodnem postopku. Torej, za drugo polovico se vodi sodni spor, ta pa je 100% varna ,« je razloženo v oglasu, ki obenem ugotavlja: »Ta nepremičnina ni namenjena vsem, torej nevednim ljudem, ampak samo tistim, ki vedo, da je to povsem v redu ali zaupajo odvetnikom in želijo zelo poceni rešiti svoje stanovanjsko vprašanje, ker bodo sami v celotnem stanovanju (kar pomeni, da uporabljajo celo stanovanje in plačajo le polovico), dokler se pravda ne reši, nato pa lahko drugo polovico kupijo zelo ugodno ali prodajo to polovico. V vsakem primeru bo to kar zadeva posla v finančni koristi!« V obzir pride tudi zamenja za nepremičnino do 60 kvadratnih metrov na področju Dubrovnika, Župe. Cavtata …, le da je tu cena višja in znaša 75.000 evrov.

»Prosim samo za resne ponudbe, brez potegavščin in nezvestega Toma ter tistih, ki oglasa niso dobro prebrali in nič ne vedo o nepremičninah in provokatorjih,« še poudarja ustvarjalec nenavadnega oglasa.

NaDlani.si; Foto: printscreen Njuškalo