• C Novo mesto
  • 08:00
  • Tor, 15.06.2021

Oglejte si video! Mati je v živalski vrt prišla z dojenčkom, gorila prinesla mladiča, da ji ga pokaže

Emmiliy Austin je dokazala, da materinska povezanost posega v vse vrste, potem ko sta si ona in gorila iz bostonskega živalskega vrta dobesedno pokazali svoje potomce. Video tega nenavadnega srečanja, ki je bil objavljen na YouTubu, je kmalu postal viralen, poroča New York Post.

»Bila sem presenečena,« je rekla Emmily ptek ko je srečanje matere z gorilo je zabeležil njen mož Michael. Oba sta se s petmesečnim sinom Canyonom sta se odpravila na ogled živalskega vrta Franklin Park v Bostonu, ko ju je opazila mama gorila po imenu Kiki. »Opazovala nas je iz svoje jame in mislila sem, da gleda Canyona,« je dejala Emmily in dodala, da je Kiki približno pet minut mahala in gledala sina, ki ga je držala v naročju. Emmily sprva ni bilo jasno, kaj počne Kiki, dokler tudi ona ni vzela svojega sedemmesečnega samčka Pabla in ga dvignila, da bi Emmily pokazala. Poleg Pabla ima Kiki še štiri hčerke.

Emmily in Kiki sta si tako pokazale otroke čez steklo, Kiki pa je dvignila roko kot da bi poskušala prijeti malčka za roko. Njen obraz je bil poln ljubezni. Pokazala je svojega mladiča mojemu otroku, «je navdušeno dejala Emmily. Canyon je to srečanje prespal in Emmily upa, da bo lahko spet obiskala živalski vrt in se družila s Kiki in njenim Pablom. »Ko smo tisti dan prišli v živalski vrt, se mi ni niti sanjalo, da bi imeli priložnost doživeti kaj takega,« je še dejala Emmily.

NaDlani.si; Foto: youtube