• 18.04C Novo mesto
  • 07:43
  • Čet, 06.08.2020

Pod preobrazbo udeleženke šova Znana obraz ima svoj glas se je oglasila svetovna zvezdnica#FOTO

Deseta oddaja šova Znan obraz ima svoj glas je postregla s številnimi presežki, saj so vsi nastopajoči navdušili s svojimi nastopi. A le Petra Zore se je spopadla s kar dvojno preobrazbo. Imitirala je tako Erosa Ramazzottija kot tudi Anastacio. Petrin nastop je hitro zaokrožil po spletu in očitno ga je opazila tudi svetovno znana pevka, ki je na Instagramu obelodanila:  »To je neverjetno!«

»Anastacia je pevka, ki me je močno zaznamovala, imitirala sem jo že od otroštva. Je moj večni idol in zagotovo glasbenica, zaradi katere sem se spustila v pevske vode. Je prvo ime, ki ga izgovorim, ko je treba našteti najboljše svetovne pevke. Iskreno priznam, da sem presrečna, počaščena in ganjena, da tako veliko glasbeno ime opazi nekoga tako majhnega, kot sem jaz. Vesela sem, presrečna, vzhičena in izpolnjena. Oddaja Znan obraz ima svoj glas mi je namreč uresničila moje otroške sanje, saj sem vsaj za en dan postala prav takšna kot Anastacia. Njen komentar pa mi je vlil toliko motivacije in inspiracije, da bo v mojem srcu ostal zapisan celo moje življenje,« je za portal 24ur.com povedala presrečna Petra.

V deseti oddaji šova Znan obraz ima svoj glas je s svojo imitacijo sicer najbolj prepričal Srđan Milovanović kot Marlenna iz tria Sestre.

NaDlani.si; Foto: POP TV