• C Novo mesto
  • 12:53
  • Sob, 27.11.2021

Poglejte, kaj si je tetovirala na roki, da ne meša leve in desne: Dovolj muk!

Avstralka D’Kodia Laine (23), ki se že leta spopada s problemom mešanja leve in desne je pred kratkim našla rešitev. Ker je želela, da se ji taka nerodnost ne bi več ponovila, je odšla v studio mojstra tetovaže Lauren Winzer nedaleč od Sydneyja. Tam si je na levi in ​​desni roki tetovirala L in R (levo – levo, desno – desno), kar ji bo služilo kot navodilo na rokah, poroča Daily Star. Ko je tetovažo pokazala prijateljem, so se le smejali. Niso mogli verjeti, da je to res storila. Njenemu fantu je odleglo, da ji končno ne bo več treba govoriti, katera je leva in katera desna.

»Prijatelji so se že nekajkrat pošalili, kako smešno je, da je odrasla ženska na svojih rokah narisala navodila za stranice,« je dejala Laine. Največja ovira zanjo je bila, ko je po besedah ​​inštruktorja opravljala vozniški izpit in je morala zaviti levo ali desno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lauren Winzer (@laurenwinzer)

Celotna ideja o tetovaži se je začela kot potegavščina, vendar jo je uresničila. Slika njenega tatooja je bila objavljena na Instagram profilu njene mojstrice tetoviranja, pod njo pa je bilo veliko pozitivnih komentarjev. Nekateri sledilci so celo komentirali, da je to točno tisto, kar potrebujejo.

NaDlani.si; Foto: Unplash