• C Novo mesto
  • 03:21
  • Ned, 22.05.2022

Poročeni Slovenec potrebuje pomoč, pijan je oplodil 19-letnico

Tole je še ena cvetka iz priljubljenega slovenskega foruma. Gre za poročenega moškega, ki ima dva otroka, vendar se je zapletel z znanko. Nekega večera je pregloboko pogledal v kozarec in z njo končal v postelji. Ona je zanosila in bi rada otroka obdržala, on pa si želi tisto noč za vedno pozabiti.

»Z ženo imava dva osnovnošolska otroka in med nama je vse super. Pred 3 meseci sem naredil napako, preveč alkohola in nedolžna zajebancija sta vodila v seks in nosečnost. Splavit noče. Ne ve da sem poročen niti za otroke, živimo pa dokaj blizu in se ne srečujemo. Imam občutek da se bo vse podrlo,« je spraševal uporabnike.

Nanj se je usul plaz obtožb, nekateri pa menijo, da mora vse skupaj priznati svoji ženi in popraviti storjeno: »Pač zgodilo se bo to, da otroka bo rodila, ti boš dobil stike par dni na teden, ko si tako blizu in preživnino. Tvoja pa, sori, ampak pustila te bo. Tudi tam stiki + preživnina. Tej noseči sicer zagrozi da ji boš nagajal, ne podpišeš soglasja za vpis v vrtec, selitev, izlet v tujini itd. Za splav pa ji nehaj težit, ker nimaš besede pri tem. Povej ji pa za familijo, ji mogoče poklika, da bo kot samohranilka več otroških pokasirala kot pa od bodočega ločenca z dvema otrokoma.« 

Kot da to še ni vse, je možakar pojasnil, da gre za 19 let mlajšo in da se trezen niti v sanjah ne bi zapletel s tako žensko … Kaj bi mu svetovali vi?

NaDlani.si; Foto: Shutterstock