• C Novo mesto
  • 19:15
  • Sob, 15.05.2021

Pozor, sanjska služba! Želijo vam plačati, da pijete vino in eno leto živite brez najemnine

Kalifornijska vinska družba s sedežem v osrčju vinorodne države Sonoma ponuja začetek vinske kariere, tako da bo nekomu celo leto ponudila mentorstvo, povezave, najemnino in neverjetno plačo. Podjetje je priložnost imenovalo A Really Goode Job in išče ljubitelja vina, ki bi se preselil v okrožje Sonoma in svojo strast spremenil v kariero.

»Napovedujemo začetek našega resnično dobrega dela – iščemo nekoga, ki je takšen kot vi! Ste si že od nekdaj želeli živeti v osupljivi vinski deželi Sonoma … s 10.000 USD mesečne plače in eno leto brez najemnin? Potem imamo sanjsko službo za vas. Prijavite se zdaj, « piše ​​v objavi na Instagramu, kar če preračunamo v evre, na mesec znese preko 8 tisočakov.

Glede na ponudbo za delo morate:

• Vzemi si življenje kot en požirek naenkrat
• Bodite pripravljeni, da vam delodajalec plača najemnino v okrožju Sonoma, posebej v idiličnem mestu Healdsburg
• Želja, da pozitivno vplivati ​​na vsak oddelek, s katerim komunicirate
• Verjamete, da niste izbrali vina – vino je izbralo vas
• Odgovorite z ‘da, prosim’, ko vas nekdo vpraša ‘rdeče ali belo’

Nekatere odgovornosti in dolžnosti, ki jih boste imeli, bodo od vas zahtevale, da usmerite svojo kariero oz. življenje, da ustvarite življenjsko dogodivščino v vinski industriji; pridobite močno znanje o vinogradih, poslovanju z vini in o vinu na splošno; spoznate naraščajoč in dinamičen svet e-trgovine; pripravljenost in navdušenje za spoznavanje različnih vidikov vinske industrije …

Kdo se lahko prijavi?

Za prijavo morate biti starejši od 21 let, imeti zakonito prebivališče v Združenih državah Amerike in biti upravičeni do dela tam. Prav tako morate ob prijavi priložiti video, v katerem razložite, zakaj menite, da ste prava oseba za to službo. Poznati morate vina in biti pripravljeni, da se za eno leto zavežete ameriškim vinogradom. Čas za prijavo je 30. junij, to pa lahko storite na tej povezavi.

NaDlani.si; Foto: Unpash