• C Novo mesto
  • 18:58
  • Sob, 15.05.2021

Požvižgali so se na korona ukrepe, zavrteli narodnjake in se zabavali s striptizeto! Vsi so dobili odpoved

Pred dnevi se je po spletu širi video posnetek, kjer gradbeni delavci srbskega porekla v Torontu polivajo z vodko striptizeto, se je dotikajo in plešejo z njo, v ritmu narodnjakov, seveda na delovnem mestu. Ker v tem videoposnetku nihče ni spoštoval epidemioloških ukrepov, seveda so zraven tudi očitni razlogi, je nastal velik problem.

Nelmar Drywall je odpustil vse delavce, ki se pojavijo v videu, pišejo kanadski mediji. »Gospod Nelmar je odpovedal delovno razmerje vsem osebam, ki so vpletene v incident, prikazan v videoposnetku,« so zapisali v izjavi. Družba naj bi izgubila tudi milijone pogodb zaradi nestrokovnega vedenja svojih delavcev. O incidentu veliko poročajo v Srbiji, od koder so, kot se je izkazalo, delavci. Srbski mediji zdaj pišejo, da je incident vplival tudi na zasebno življenje delavcev.

»Srbska skupnost je v šoku – kroži 15-minutni videoposnetek, ki prikazuje večinoma starejše ljudi, ki so ‘praznovali’ upokojitev kolega, z udarci taktov srbskih narodnjakov, žganjem in plačanimi striptizetami, vse brez razdalje in mask, kar v primerjavi s Srbijo v Kanadi je velika težava. Sedem ali osem srbskih družin je bilo travmatično prizadetih: vloženi zahtevki za razvezo zakonske zveze, fant (edini, mlajši od 50 let v družbi), ki je posnel zabavo posnel in nekje objavil, je v komi, ker je dobil ‘batine’,« je na platformi Reddit zapisal nek njen uporabnik, srbski mediji pa so njegovo objavo večinoma predvajali.

NaDlani.si; Foto: youtube