• C Novo mesto
  • 17:58
  • Sob, 15.05.2021

Profesor Ivan je postal hit: Kar vidite v rdečem je moja žena. Priplazila je iz sobe

Profesor na beograjski medicinski fakulteti Ivan Boričić je postal pravi zvezdnik družbenih omrežij, ko je eden od njegovih študentov objavil video s nedavnega spletnega predavanja. Njegova žena se je namreč sredi predavanja začela plaziti po sobi za njegovim hrbtom, vendar je moral profesor  zaradi načina, kako je to izvedla, predavanje za kratek čas prekiniti.

»Kar zadeva hemokromatozo …,« je dejal Boričić, ki ga je pogled presenetil, medtem ko je njegova žena plazila po vseh štirih na tleh sobe in skušala ostati neopažena, kar pa se ni izšlo. Tiho je zavzdihnil in nehal snemati, a kmalu prižgal kamero. »Moral sem se ustaviti, žena je prilezla iz sobe. To rdeče, to je žena . Moja …« – je rekel.

Julija lani je isti profesor določil izpit iz patologije kar pod drevesom oreha, kar je razveselilo študente. – Izpiti potekajo v senci pod orehom na Inštitutu za patologijo. Počakajte me pred inštitutom, izpiti so javni – je zapisal prof. Dr. Boričić. Ta objava je, tako kot ta trenutni posnetek, preplavila družbena omrežja in sprožila salve smeha ter pozitivne komentarje.

NaDlani.si; Foto: Instagram