• C Novo mesto
  • 18:44
  • Sre, 12.06.2024

Sanjska služba? Bogataši iščejo par, plača okoli 100 tisoč evrov

Bogata družina s Floride išče par, ki bi vzdrževal hišo na zasebnem otoku na Bahamih, poroča Metro. Išče se sicer par, ki ima že predhodne izkušnje z vzdrževanjem in vodenjem gospodinjstva. Poleg zasebnega otoka ima družina v lasti tudi nepremičnino v Neaplju na Floridi, ki je prav tako zajeta v posel, potovanje od enega prebivališča do drugega pa je seveda pokrito.

Par, ki bo dobil to službo, bo prejel letno plačo do 120.000 USD ali približno 100 tisoč evrov, piše v oglasu. Seveda pa, kot ste že ugotovili bogata družina poleg plače zaposlenim ponuja tudi plačano nastanitev in polno zdravstveno zavarovanje. Delalo se bo samo ob delavnikih, zato bodo imeli novi zaposleni veliko priložnosti za raziskovanje čarov Bahamov. Delovni dnevi se preživijo v vzdrževanju štirih hiš na zasebnem otoku in družinskih posesti na Floridi. »To je resnično edinstvena priložnost. Toliko, da so nam klienti v šali povedali, da se bodo za to mesto prijavili sami, če bi se lahko,« je povedala Lucy Challenger, vodja zaposlitvene agencije Polo & Tweed.

Oglejte si oglas

»Od trenutka objave oglasa na naši spletni strani smo preobremenjeni z zahtevami. Seznam potencialnih kandidatov še nismo sestavili, zato vabimo vse zainteresirane pare, da nam pošljejo življenjepise,« je dejal Challenger. Pozor, potencialni delavci morajo imeti dovoljenje za delo v ZDA …

NaDlani.si; Foto: Pixbay