• C Novo mesto
  • 00:34
  • Ned, 22.05.2022

Slovenski vedeževalec šokiral z napovedjo o Rusiji: kaj je videl v kartah?

Slovenski vedeževalec Blaž Knez, katerega lahko spremljate tudi na eni izmed slovenskih komercialnih televizij,  je za Slovenske novice razkril svoje videnje vojne v Ukrajini. S pomočjo zlatega tarota je napovedal, kaj točno nas čaka.

Kaj pravijo karte?

Prvo karto, ki jo je Blaž odprl, je bila karta norca: »Ta karta sporoča, da je nekdo sprejel popolnoma nespametno odločitev. Dovolj je pogumen, da je to odločitev sprejel in je pripravljen na posledica.« Kaj prinaša ta odločitev razkrivata sosednji karti, od katerih je bila prva karta trojka palic: »Ta pravi, da je bila ta oseba zelo pogumna, da je naredila tako tvegano potezo, s katero je marsikaj postavila na kocko. Ta karta pa sporoča tudi, da si želi širiti obzorja. Pomembno je, da ohrani odprt um, saj so na poti zelo velike spremembe, do katerih pa ne bo prišlo, če bo um omejen. Karta kaže, da mora razmišljati dolgoročno. Želi si narediti veliko Rusijo in karte kažejo, da mu gre zelo dobro.«

Druga sosednja karta pa je bila osmica palic, ki sporoča, da je konec težkega obdobja, ki ga običajno prinese karta palic. »Prišla bo nova močna energija, obstaja možnost, da bomo prejeli zelo pomembne informacije, pozitivne spremembe. Velike črne vojne ne vidim, razvidno pa je, da se bo zadeva razvijala od treh do osmih mesecev. Najhujše bo prve tedne, prva dva meseca, potem se bodo zadeve umirile. Prav tako ne vidim pretiranega vtikanja drugih držav.«

Na koncu sporazum?

Vedeževalec je na koncu za omenjeni portal dejal, da bodo na koncu dosegli sporazum, ki pa se bo končal v prid Ukrajini.

Vedeževalec Blaž

»Gospod Blaž je najbolj znan slovenski vedeževalec, ki se že od rojstva ukvarja z vedeževanjem. Vedežuje iz tarot in ciganskih kart. ​Direktno napove prihodnost in je eden redkih jasnovidcev, ki vam bo napovedal pravo resnico! Brez problema pove dobre in slabe stvari. Odstranjuje negativno energijo in z močno ljubezensko magijo vrača partnerja. Ne obljublja čudežev čeprav se zgodijo. Če želite spremeniti življenje na boljše, bo za vas naredil ritual blagostanja. Težave se same rešile ne bodo. Ne dolgotvezi ampak pove bistvo in takoj ko bo zaslišal vaš glas, bo vedel kakšna usoda vas čaka in kaj vam je namenjeno v tem trenutku,« o slovenskem jasnovidcu piše na njegovi spletni strani.

N. D.; Foto: youtube