• C Novo mesto
  • 01:40
  • Čet, 30.05.2024

Srbski kralj paprike: Ko objavim fotografijo avtomobila, jo všečka 300 žensk, njivo nobena

Njegoš Stojadinović je 42-letni kmet iz Prijepolja v Srbiji. Zaradi svojega dela si je prislužil vzdevek ‘kralj paprike’ – ima nasade in veliko posest, ukvarja se s sajenjem in pridelavo sadja in zelenjave. Čeprav mu posel cveti, Njegoš pravi, da si ne more najti dekleta. »Časi so se spremenili. Odkar opravljam to delo in odkar me vidijo na njivi, imajo dekleta čisto drugačno mnenje o meni. Ko na družbenih omrežjih objavim fotografije zelja in paprike, ne bo všeč niti enemu dekletu … Gledam, kaj se dogaja … Potem mi je prijatelj, ki ima drag avto, rekel, naj se v njem fotografiram. To sem naredil in dobil 300 všečkov,« je za Prvo TV povedal Njegoš.

»Dekleta danes bolj cenijo avtomobile …«

»Gledam in ne verjamem, da dekleta danes bolj cenijo avto kot nekoga, ki pridela 150 ton zelenjave. Ne gledajo, kdo si in kaj si, gledajo, kdo kaj ima,« je dodal Njegoš. ki je, pravi, hodil z več dekleti, a se je vsakič končalo neuspešno. »Nisem izbirčen, samo iščem normalno dekle, ki se ne sramuje dela, ki ga opravljam. Na terenu sem od jutra do večera. Več deklet sem spoznal prek Facebooka, šel v drugo mesto po pijačo ali kosilo, potem pa niso hoteli priti v Prijepolje. Sredi sezone, ko moram okopati papriko, bi šla na morje. Kakšno črno morje,« pravi Stojadinović.

»Vse obvladam – tako pripravo kot kuhanje, pomaga mi tudi mama. Vsak dan delam, vedno je kaj za postoriti. Tako pridne ženske ne potrebujem, samo da je normalna. Ne delaj te ženske na polju, ampak da mi pomaga pri hišnih opravilih. Veliko ljudi govori o meni, ker nisem poročen, a nikoli ni prepozno. Pomembno je najti normalnega človeka,« zaključi možakar.

N. D.; Foto: Facebook

Srbski kralj paprike: Ko objavim fotografijo avtomobila, jo všečka 300 žensk, njivo nobena
1 od 1
Kliknite na sliko za prikaz celotne slike.