• C Novo mesto
  • 07:19
  • Ned, 03.03.2024

»Stara sem 41 let in sem devica, v življenju sem poljubila dva fanta«

»Večina jih ima priložnost izgubiti nedolžnost v srednji šoli, jaz pa sem bil samo piflar. Popolnoma sem bil vesela, da sem lahko po šoli šla domov in gledala televizijo …«

Michelle je v življenju poljubila le dva moška, ​​nikoli ni bila na zmenku za valentinovo in ni nikoli praznovala novega leta tako, da bi nekoga ljubila. Odkrila je, da je še vedno devica pri 42 letih. Kljub temu ni obupala nad iskanjem partnerja, priznava pa, da je preprosto ‘pozabila’ izgubiti nedolžnost in meni, da nikoli niti ni imela možnosti.

Z mamo hodila v kino

»Večina ljudi ima možnost izgubiti nedolžnost v srednji šoli, jaz pa sem bil samo piflarka in malce nedružabna. Večina hodi na fakulteto, jaz ne, nisem se naučila tega družabnega življenjskega sloga, bila sem popolnoma vesela, da sem lahko šla po šoli domov, gledala televizijo, hodila z mamo v kino ob vikendih,« je povedala za TLC v oddaji s pomenljivim naslovom Virgin Diaries. Bila je na več zmenkih, a se ni zgodilo nič več kot to. »Poljubila sem samo dva moška in nikoli nisem videla golega moškega. Poskušal sem imeti razmerje in to je bila velika stvar. Ko bi ga morala ob koncu večera poljubiti, bi me bilo tako strah, da sem dobesedno bruhala,« razkriva.

Njena nedolžnost se jim zdi ‘seksi’

Michelle je prepričana, da je skrivanje te skrivnosti deloma krivo za njeno pomanjkanje spolnih izkušenj. Tako je za svoje prijatelje in družino organizirala ‘zabavo’, na kateri jim je razkrila to skrivnost. »Upam, da bo objava resnice vzbudila zanimanje, zagotovo ne nameravam umreti kot devica. Mislim, da me je bolj strah priznati to dejstvo kot pa samega seksa,« je povedala pred zabavo. Na njeno presenečenje so njeni prijatelji in družina novico pozdravili z aplavzom, nekateri moški na zabavi Michelle pa so rekli, da se jim zdi njena nedolžnost ‘seksi’. »Razkritje te skrivnosti mi bo olajšalo življenje v razmerju, ker ne bo več skrivnost,« je zaključila po poročanju The Sun.

N. D.; Foto: TLC printscreen