• C Novo mesto
  • 17:36
  • Pet, 05.03.2021

Tip, ki se je oženil s spolno lutko, izmenjuje nežnosti s piščancem

Bodybuilder iz Kazahstana Yuri Tolochko, najbolj znan po poroki z lutko za seks, je na svojem Instagram profilu (ponovno) objavil nenavaden video. Namreč, kot je pred nekaj tedni sporočil svojim Instagram spremljevalcem, je lutka Margo v popravilu, medtem pa išče nove “hobije”. Po snemanju videoposnetka, v katerem si strasti izmenjuje z nenavadnim 18+ predmetom, je zdaj to storil še s piščancem.

Ogled na lastno odgovornost

»Po poroki se je Margo pokvarila. Veste to. Všeč mi je veliko seksa, všeč mi je BDSM, všeč mi je nenavaden seks. Vedno je prenašala takšne obremenitve, potem pa je šlo nekaj narobe. Kmalu bo prišla domov, vendar se bojim, da jo bom še enkrat zlomil. Odločil sem se, da najdem druge spolne predmete, ki jih trenutno iščem. V različnih kulturah obstaja tradicija, da ima moški več žena . Tudi pri meni bo verjetno enako,« je začel Yuri pod bizarnim video posnetkom.

»Margo bo moja najstarejša žena, jaz pa bom imel druge mlajše žene in može. Margo spoštujem, ljubim jo. Tako ne bom kupil druge lutke (Margo bo edina). Če pa mi kdo podari moško lutko za seks, ki bo moja kopija, jo bom z veseljem sprejel. Užival bom v seksu s sabo. Zdaj iščem predmete, ki mi lahko dajo fantastičen seks. Veste, lahko dosežem orgazem s predmeti in hrano …,,« je zapisal.

»Eden najbolj norih likov na svetu,« »Masiranje mrtve živali in snemanje videoposnetka o tem? Svet je ponorel,« »Iskreno vas podpiram, ampak to je preveč,« »To sploh ni v redu,« je le nekaj komentarjev. »Delaj, kar ljubiš«, »Genij si«, »To je tako smešno,« pa so zapisali tisti, ki v videu ne vidijo ničesar narobe.

NaDlani.si; Foto: Instagram