• C Novo mesto
  • 09:05
  • Ned, 26.06.2022

Tip, ki se je poročil s spolno lutko, je našel novo strast, ljudje ga sprašujejo: Ali jo varaš?

Ubožica je medtem na popravilu.

Bodybuilder iz Kazahstana, ki se je poročil s seks lutko in se pritožil, da ne moreta skupaj praznovati božiča, ker so se njeni deli zlomili, je našel nov hobi, medtem ko je njegov ‘partnerka’ na popravilu. Yuri Tolochko je namreč objavil video, v katerem uživa z nenavadnim 18+ predmetom. »Zdi se mi, da imam novo strast,« je zapisal ob bizarnih posnetkih.

Kaj in kako to počne, si oglejte na  posnetku.

»Ali varaš svojo ženo?« nekateri so takoj komentirali. »Ti, človek, imaš nekaj resnih težav,« mu je rekel en spremljevalec na Instagramu in zbral približno sto všečkov. »Misliš?« je kmalu odgovoril bodybuilder. Vendar je Yuri poleg presenečenja mnogih nad bizarnim video posnetkom prejel tudi pohvale in celo vroče ponudbe nekaterih spremljevalcev. »Če se boš kdaj želel ločiti, sem tukaj,« »Zelo čudno, a zelo seksi,« so mu pisali. Jurij se je z lutko z imenom Margo poročil novembra lani, le nekaj dni pred božičem pa se je ‘poškodovala’.

Ona je na ‘zdravljenju’

»Zdravi se v drugem mestu, in ko se bo izboljšala, bo to moje največje darilo,« je takrat dejal. Razkril je tudi, da sta se spoznala, ko jo je »v kavarni rešil pred moškim z nečastnimi nameni«. Identificira se kot panseksualec in pravi, da se lahko zaljubi v lik, podobo, dušo ali osebo samo. Dodaja, da ga ljubezenska zgodba z Margo vznemirja bolj kot samo seks . »Obožujem tudi BDSM,« je dodal.

NaDlani.si; Foto: Instagram

dolenjske toplice