• C Novo mesto
  • 17:42
  • Sob, 04.12.2021

To so astrološka znamenja, ki so pod največjim stresom …

Že res, da slej kot prej vsi izkusimo stres, ampak nekatera astrološka znamenja so stresu podvržena bolj kot druga. Ljudje, rojeni v določenih znamenjih, znajo bolje obvladati svoja čustva in se lažje soočajo z izzivi in težavami, nekateri pa so že z rojstnim datumom zaznamovani s tem, da bodo v življenju bolj pod stresom, raztreseni in se bodo težje lotevali reševanja neprijetnih situacij, ki jih na pot pripelje usoda. Preverite, kako flegma ste …

 

Dvojčka

Ljudje, rojeni v tem znamenju, so pod največjim stresom, ker so zelo inteligentni, nemirni in spretni, zato v življenju vedno potrebujejo izzive. Najbolj so živčni, kadar so brez dela. Stres se pri njih kaže v nabiranju kilogramov in težavah s kožo.

 

Oven

Z ljudmi, rojenimi v tem znaku, bodite previdni, so namreč precej živčni, nestrpni in hitro razdražljivi, hkrati pa prepričani, da so najboljši za dano nalogo. Ko čutijo, da se v situaciji ne znajdejo, se jim poviša pritisk in hitro lahko eksplodirajo.

 

Devica

Čeprav so navzven device videti mirne, videz vara: samo dobro skrivajo svoja čustva in občutke, ker želijo delovati perfekcionistke, a navznoter jih negotovost strašansko razjeda, zato lahko imajo celo manjše zdravstvene težave, predvsem psihične.

 

Škorpijon

Pri njih z negotovostjo narašča tudi stres, osvobodijo se ga lahko samo tako, da nenadoma eksplodirajo, potem lahko gredo lahko mirno dalje. Ker so že po naravi ljubosumni, pazite, da ne zlorabite njihovega zaupanja. Stres se pri njih velikokrat izraža v črevesnih težavah.

 

Lev

Ker imajo močan ego, želijo biti v centru pozornosti, ves čas morajo imeti občutek, da so potrebni. Na vsak način želijo imeti pod kontrolo tudi svojo živčnost, kar pa je za njih precej velik izziv. Največji stres je za njih to, da se čutijo neuporabne ali nepotrebne.

 

Rak

To je eden od najbolj nezrelih astroloških znamenj, sam so znani po svojem temperamentu. Če ne dobijo tistega, kar želijo, postanejo tako nervozni, da jih lahko to celo uniči. Znajo se obremenjevati z razmišljanjem o »kaj če«.

 

Vodnar

Ljudje, rojeni v tem znamenju, se skušajo težavam izogniti vnaprej, zato vse načrtujejo, a če se njihovi plani izjalovijo, postanejo precej nervozni, imajo lahko celo panične napade. Ker so intuitivni in empatični, lahko nanje vpliva tudi nesreča oziroma stres drugih.

 

Bik

Redko se ujezijo, a se napetost v njih naraste do vrelišča, lahko pričakujete velik izbruh besa, zato bodite z njimi previdni. Iz tira jih spravijo predvsem novosti, na primer menjava službe ali selitev.

 

Strelec

Strelci imajo v glavnem vse pod kontrolo, čeprav se včasih zapičijo v malenkosti, ki jih vznejevoljijo in spravijo pod stres, kar se največkrat kaže kot hujšanje ali izpadanje las. A na srečo svoje dvome vedno jasno izrazijo in se tako sprostijo.

 

Ribi

Sicer niso kaj dosti temperamentne, znajo se dokaj spretno izkopati iz težkih situacij, a imajo včasih neracionalne napade tesnobe, zaradi katerih podležejo stresu. Ta jih pogosto doleti tudi zato, ker ne znajo reči ne in jih pogosto izkoriščajo.

 

Kozorog

Ambiciozni kozorog je vedno miren, ne glede na izzive ohranja mirno in trezno glavo. A ker preveč dela in se osredotoča le na svoj cilj, to lahko vodi do izgorelosti. Sicer mirno znamenje lahko, če se mu kdaj le nakopiči preveč stresa, pokaže tudi zobe.

 

Tehtnica

To je najbolj mirno znamenje horoskopa. Ko se sooči s težavami, uporablja različne tehnike za blažitev stresa (meditacija, glasba itd.), če izzivov ne more rešiti, jim je tehtnica sposobna obrniti hrbet in jih pustiti pri miru – vse, samo da ni pod stresom.

 

NaDlani.si; Foto: Pixabay