• C Novo mesto
  • 03:22
  • Ned, 13.06.2021

Učenec je moral napisati domačo nalogo o svojem junaku, opisal je očetovo ‘reševanje’ matere – v spalnici

Vsak starš se kdaj znajde v situaciji, ko ga lastni otrok osramoti pred drugimi. Neka mama je to neprijetno izkušnjo doživela s sinovim učiteljem, ki je skozi domače naloge odkril neprijetne podrobnosti o njenem spolnem življenju. Namreč, tako piše The Sun, je imel fant nalogo zapisati, kdo je njegov osebni junak in zakaj je izbral prav to osebo. Odločil se je, da bo pisal o svojem očetu, vendar zgodba, ki jo je izbral, ni bila primerna za šolo.

»Moj oče je junak, ker je rešil mojo mamo pred odhodom v nebesa. Moja mama bi bila mrtva, če oče ne bi bil tako pogumen. To se je zgodilo prejšnji teden. Slišal sem mamo, kako je kričala v spalnici. ‘O bog, prihajam, prihajam.’ Bil sem prestrašena, ker nisem želel, da bi mama umrla. Stekel sem v njuno spalnico. Noge so ji bile v zraku. Bog jo je poskušal vzeti k sebi, a oče je bil na njej in jo držal. Tolikokrat jo je potiskal, dokler je Bog ni spustil,« se glasi povzete njegove naloge.

Učitelj je domačo nalogo ocenil kot dvojko in pustil opombo, v katerem je prosil za pogovor s fantovimi staršo. Mati je pozneje delila njegovo domačo nalogo na Facebooku in zapisala: »Vedno preverite otrokovo domačo nalogo, preden jo oddate.« Objava je hitro postala viralna in nasmejala druge starše ter uporabnike družbenih omrežij.

NaDlani.si; Foto: facebook