• C Novo mesto
  • 05:37
  • Tor, 18.05.2021

Učitelj katoliške šole je med spletnimi urami poljubljal dojke žene, učenci so vse posneli

Učitelj katoliške šole v Kolumbiji Ruben Dario Parras je bil med klicem preko Zooma posnet v resnično neprijetni situaciji, ob dejstvu, da so to gledali vsi njegovi učenci. Ruben je namreč med spletnimi uramu pozabil ugasniti kamero in se z ženo prepustil izmenjavi nežnosti. V nekem trenutku ji je malce privzdignil srajčko in ji začel poljubljati prsi.

Opravičil se je, sprožena bo preiskava

Šestnajstletni učenci so brez besed gledali, kaj se dogaja, nekateri pa so celo učitelja posneli in, najbrž ni potrebno posebej omenjati, posnetki so postali viralni. Učitelj se je učencem pozneje opravičil. »Nekateri prizori so bili posneti, ko me je žena pozdravila in le ti so se po spletu razširili. Seveda sem bila jaz kriva, nisem vedel, da je kamera še vedno prižgana. Nisem to storil namenoma, povsem naključno . Oprostiti se želim, če sem koga užalil,« je dejal učitelj, ravnateljica Patricia Duran Céspedes pa je že sprožila preiskavo primera. »To je resna zadeva, učitelj se je med poukom neprimerno obnašal, situacijo pa so posneli nekateri učenci. Kasneje je video postal viralen na družbenih omrežjih,« je dejala.

Zlobni jeziki

Video je povzročil tudi plaz komentarjev na internetu. »Zdi se, da njegova žena ne uživa preveč v ljubkovanju prsi. Ubogi možakar, zdaj že ves svet ve, da je njegova žena komaj zainteresirana,« »Žalostno gledam obraz žene. Ne kaže nobenih občutkov. Ali profesor potrebuje lekcija o ljubkovanju prsi,« so zapisali nekateri zlobni jeziki, našli pa so se tudi takšni, ki so profesorja skušali braniti. »Človek se zmoti. Pozabil je na kamero in ker je doma, lahko počne, kar hoče,« se je glasil eden od komentarjev.

NaDlani.si, Foto: twitter