• C Novo mesto
  • 18:48
  • Pon, 06.02.2023

Uhani za digitalno generacijo: držijo vaše brezžične slušalke na mestu!

Spletna komunikacija in sestanki preko platforme Zoom so brezžičnim slušalkam dali še en dodaten uporaben pomen. Vendar pa je njihova slaba lastnost, da vam slej kot prej lahko padejo iz ušes. Zato je oblikovalka nakita Suhani Parekh prišla na idejo, da bi ustvarila uhane, ki bi to težavo rešili.

 

“Brezžične slušalke AirPods so mi nenehno padale iz ušes in ker sem v teh nekaj mesecih bila nenehno na sestankih preko Zooma, sem jih tudi pogosto uporabljala. Bala sem se, da bi slušalke izgubila, a to z novim dizajnom uhanov ni več problem”, je za Business Insider razkrila oblikovalka slovite nakitne znamke Misho, američanka Suhani Parekh.

 

Foto: Instagram misho_designs

Foto: Instagram misho_designs

 

Uhani so na voljo v dveh različicah in so bodisi oviti okoli slušalke bodisi povezani z njo, tako da slušalke in uhani postanejo eno

 

Foto: Instagram misho_designs

Foto: Instagram misho_designs

 

Naše življenje postaja vse bolj digitalizirano, ves čas smo na spletu in komuniciramo prek aplikacij zato je tovrstni nakit nekaj povsem vsakdanjega.

 

Foto: Instagram misho_designs

Foto: Instagram misho_designs

 

Dizajn je na voljo v zlati in srebrni različici in je del nakitne scene, ki jo navdihujejo nove tehnologije in napredek pripomočkov, ki jih vedno bolj uporabljamo.

 

Kaj pa vi menite o teh uhanih? Bi imeli takšne?

 

Pripravila: N.P., Foto: Instagram misho_designs