• C Novo mesto
  • 03:45
  • Pon, 23.05.2022

Več ur pijan pomagal policiji iskati pogrešanega, nato je spoznal, da iščejo njega

Ko so moškega razglasili za pogrešanega, so oblasti iskale v bližnjih soseskah, še skupina prostovoljcev se je pridružila akciji. Nekaj ​​ur so klicali njegovo ime, ko se je nenadoma oglasil možakar, ki so ga iskali.

50 -letni Bayhan Mutlu je bil v Turčiji pogrešan, nato pa se slučajno pridružil policiji pri iskanju pogrešanega. Ni se zavedal, da išče samega sebe, pišejo turški mediji. Ure je namreč pomagal pri iskanju, ob predpostavki, da išče nekoga drugega.

Po poročanju lokalnih medijev je bil Beyhan na pijači s prijatelji v trenutku, ko je zašel v bližnji gozd in se ni vrnil. Njegovi prijatelji so bili zaskrbljeni in opozorili oblasti, ki so organizirale iskanje. Ko so moškega razglasili za pogrešanega, se je pričelo iskanje v bližnjih soseskah, še skupina prostovoljcev se je pridružila misiji. Nekaj ​​ur so klicali njegovo ime, ko se je nenadoma oglasil moški, ki so ga iskali. »Koga iščemo? Tukaj sem,« je dejal moški, ki naj bi bil pod vplivom alkohola. Ni jasno (mi sumimo preveč alkohola,op.p.), kako se je Beyhan znašel v tem iskanju ali kako se njegovi prijatelji niso zavedali, da jim je ves čas pred nosom. Policija ga je pospremila do hiše.

Pijanskih prigod ne zmanjka

To nas sicer spomni na zgodbo o brezposelnem Romun Maihai Danciu, ki je popival s svojimi prijatelji v romunskem mestu Albesti in se hvalil, da si bo našel službo v Londonu. Popolnoma opit in zakajen je menda zaspal, naslednje jutro pa se zbudil na njemu povsem neznani lokaciji. Ves v modricah naj bi se zbudil pred neko stavbo sredi Londona, šokiran, ker so vsi okoli njega govorili angleško. Kako je prišel tam ni vedel …

Ali pa zgodba o nekem Rusu, ki se je s prijatelji udeležil zabave, kjer je po nekaj rundah popite vodke omagal. Reševalci so ga razglasili za mrtvega, zato so ga odpeljali v mrtvašnico, a se je tam čudežno zbudil in naredil kraval Ko je policija, ki so jo poklicali zdravniki, odprla vrata, je v paniki zbežal in se vrnil na zabavo.

Pa vi, imate kakšno podobno dogodivščino?

N. D.; Foto:  Twitter/vaziyetcomtr