• C Novo mesto
  • 20:40
  • Tor, 29.11.2022

VIDEO: Možakar posnet med taljenjem snega pred hišo in to z metalcem plamena

»Mi vsi smo ta metalec ognja mi in sneg je leto 2020.«

Edinstvena ideja možaka iz Kentuckyja, da očisti zasneženi dovoz, je pritegnila pozornost uporabnikov Twitterja. Neznanega moškega so posneli z metalcem ognja v roki pri taljenje snega na dovozu njegove hiše v Ashlandu v vzhodnem Kentuckyju. Video je na Twitterju delil uporabnik @ChadBlue83 ter pripisal: »Tukaj je en način za hitro odstranjevanje snega z metalcem ognja.«

Chris Bailey, lokalni meteorolog, je delil video in objavil pomanjšan posnetek zaslona neznanega moškega. Na posnetku zaslona je moški viden v beli nočni srajci in v ustih drži cigaro. »Postane še boljše. Moški, ki sovraži sneg, je bil oblečen kot bratranec Eddie iz božičnih počitnic,« je tvitnil Bailey s sklicevanjem na klasični božični film zvezdnika Chevy Chasea.

Uporabniki Twitterja so pohvalili neznanca, eden ga je celo označil za ‘reševalca težav’. »Mi vsi smo ta metalec ognja mi in sneg je leto 2020,« je zapisal en uporabnik. »Ne vem, kdo je ta tip, vem pa, da bi se odlično razumeli. Reševalec težav!« je tvitnil neki drugi uporabnik.

NaDlani.si; Foto: twitter