• 20.51C Novo mesto
  • 17:47
  • Čet, 04.06.2020

VIDEO: Pentagon je objavil tajne posnetke NLP: Morali smo, niso lažni

Tri kratke posnetke neznanih letečih predmetov je že pred nekaj časa objavilo zasebno podjetje, zdaj pa je to storil tudi Pentagon, poroča CNN.

Posnetki, za katere je ameriška mornarica lani dejala, da so resnični, prikazujejo objekte, ki letijo z veliko hitrostjo.Posneli so jih z infrardečimi kamerami, v dveh izmed njih pa se slišijo komentarji pilotov ameriške vojne mornarice, ki pravijo, da se predmeti premikajo hitro, drugi pa ugiba, da gre morda za brezpilotnega letala. »Da bi ustavili ugibanja, ali so posnetki resnični ali ne, smo se odločili, da jih objavimo. Po podrobni analizi smo ugotovili, da objava teh tajnih posnetkov ne more biti škodljiva,« je povedala tiskovna predstavnica Pentagona Sue Gough.

CNN je prav tako izdal pričanje upokojenega pilota ameriške vojske Davida Fravorja, ki se je leta 2004 srečal z NLP.- Ko sem se približal, je pospešil z neverjetno hitrostjo in v dveh sekundah izginil. Njegov premik je bil kot žoga za ping pong, ki odskoči iz zida in naglo spremenil smer, je dejal nekdanji pilot.

NaDlani.si; Foto: Pentagon