• C Novo mesto
  • 22:38
  • Čet, 05.08.2021

Z dekletom odšel na ultrazvok, sledil šok: Datum spočetja otroka se ne sovpada z najinim spolnim odnosom

Z dekletom sva poskušala imeti otroka in prvi pregled naj bi bil čudovit trenutek. Toda ko sem na zaslonu zagledal datum spočetja, sem bil uničen, je neki moški zapisal za britanski tabloid The Sun, bolj rečemo poslal svojo težavo kolumnistki Deidre Sanders, ki v svoji rubriki rešuje življenjska vprašanja vseh vrst.

Kot je ugotoviti iz zapisa, se je parček za en teden začasno razšel in v tem času sta imela oba druga partnerja. Kljub temu sta se vrnili drug k drugemu in varanje oprostili, toda datum spočetja ga je prisilil, da močno premislil o situaciji. Dekle je imela afero le nekaj dni po njunem zadnjem seksu, ultrazvok je pokazal, da je oče dejansko njen ljubimec.

»Ultrazvok nakazuje zasnovo in s tem verjetni datum rojstva od datuma zadnje menstruacije ženske. Toda edini način, da boste zagotovo vedeli, kdo je oče, je, da opravite test DNK po rojstvu otroka. Kar zadeva vaš odnos, lahko, če ste bili srečni pred in po tej začasni ločitvi, verjetno naredite, da bo vaša zveza delovala. Toda naučiti se morate boljšega komuniciranja skupaj,« je še odgovorila Deidre.

NaDlani.si; Foto: Unplash