• C Novo mesto
  • 01:48
  • Tor, 18.01.2022

Zemljevid, ki vas pusti brez besed! Slovenci imajo manjše od Hrvatov

Na spletni strani  All size matter lahko najdete zanimiv zemljevid, ki prikazuje povprečno velikost penisa moških iz 143 držav.

Na prvem mestu z največjimi spolnimi udi na svetu so moški iz Ekvadorja. Ponašajo se z dolžini kar 17 centimetrov in obsegom 13,4 – od svetovnega povprečja so višja za 23,3 odstotka. Na drugem mestu so moški iz Gane – s 16,8 centimetrov dolžine in obsegom 12,8. Zadnje 143. mesto so zasedli moški iz Kambodže, ki imajo povprečno dolžino spolovila 10,1 centimetra in obseg 11,1.  Zanimiv zemljevid namreč prikazuje povprečno velikost penisa moških iz 143 držav. Rožnate barve so države z minimalnim povprečjem ’tistih stvari’, vijolične z višjim povprečjem, modre barve pa so države, katerih fantje imajo največje penise.

V vijoličnem območju

Sodeč tem zemljevidu se je tako kot Slovenija tudi Hrvaška v vijoličnem območju, ker se že radi primerjamo. Hrvaška je namreč zasedla 35. mesto od 143 držav, ki jih je raziskava zajela. Velikost spolovila naših sosedov je za sedem odstotkov višja od povprečja – njihova povprečna dolžina je 14,8 centimetra, obseg pa 13. Srbi imajo v povprečju 14,8 centimetra v dolžino in obseg 12,7 – znašli so se na 34. mestu. Bosna in Hercegovina je na 25. mestu, s povprečno dolžino 15,3 in obsegom 12,1 centimetra, nekoliko manj pa imamo mi Slovenci – dolžina je 14 centimetrov in obseg 11,7 centimetra. Na Madžarskem je podobno kot kot na Balkanu, saj je povprečna dolžina penisa 14,7 centimetra. Rusi imajo povprečno dolžino penisa 13,2 cm in obseg 11,7, Američani 13 in obseg 12,2, fantje v Avstraliji pa imajo dolžino 13,3 centimetra in povprečen obseg 13.

Dobro je vedeti …

Ob tem velja spomniti. Jonah Adam Falcon je Američan, ki pravi, da je lastnik največjega penisa na svetu – njegov korenjak naj bi v erekciji meril kar 34 centimetrov oziroma 13,5 inčev. Ko ni v erekciji, se lahko njegov penis pohvaliz velikostjo 26 centimetrov. Kljub temu pa moške opozarja, da velikost penisa v resnici ni tako zelo pomembna, kot se zdi. Sam je mnenja, da je lahko izjemen karakter ali privlačno telo moškemu veliko bolj v pomoč pri osvajanju deklet kot pa orjaški penis. Večini žensk ni pomembna velikost penisa, če ima moški druge kvalitete. Še več, marsikatera s (pre)velikim penisom v resnici sploh ni srečna. Falcon pravi, da zaradi velikosti svojega penisa potrebuje od 15 do 30 minut, da doseže polno erekcijo, poleg tega pa med seksom nikoli ne more izkoristiti celotnega korenjaka.

N. D.; Foto: Shutterstock