• C Novo mesto
  • 12:47
  • Pon, 24.01.2022

Kreativne ponudbe letov

Nekatera podjetja so uvedla posebno ponudbo, ki vključuje pristanek tam, kjer še nikoli niste vzleteli. Avstralska družba Qantas Airlines na primer prodaja izletniške lete nad Antarktiko.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

 

Nekateri so se odpovedali pristojbini za spremembo vozovnice in datuma potovanja samo zato, da bi se ljudje lažje odločili za letenje z njimi. Drugi v odsotnosti potnikov prevažajo tovor, pakete in podobne predmete. Letalska družba Air Asia Group se je osredotočila na dostavo sadja in zelenjave.

 

 

Foto: Instagram

Foto: Instagram 

 

Obstajajo tudi tisti, ki so uvedli posebno ponudbo, ki vključuje pristanek tam, kjer še niste vzleteli. Avstralski Qantas Airlines prodaja izletniške lete nad Antarktiko.

Japonska letalska družba je ponudila 90-minutni let s havajsko tematiko – posadka letala je nosila havajske majice in postregla s posebnimi pijačami, ki ustrezajo tej temi.

 

Podobni leti so bili zabeleženi na Tajvanu in Kitajskem. Potniki kupijo letalsko vozovnico in nekaj ur letijo po svoji državi, preden se vrnejo na isto letališče, s katerega so odšli.

Julija je tajvansko letališče Taipei Songshan ponudilo let, ki ni nikoli vzletel. Prijavilo se je preko 7000 ljudi, izbranih pa je bilo le 60 srečnežev.

 

Foto: Instagram

Foto: Instagram

 

Foto: Instagram

Foto: Instagram

 

Kaj pa vi? Že kaj pogrešate letenje?

 

Pripravila: N.P., Foto: Instagram