• C Novo mesto
  • 02:54
  • Ned, 22.05.2022

Zdaj je znano: s hrano in vodo načrtno ustvarjajo neplodnost – VIDEO

Z neplodnostjo se po statističnih podatkih v Sloveniji sooča vsak šesti par. Neplodnost opredelimo takrat, kadar pri paru do zanositve ne pride niti po enem letu rednih, nezaščitenih spolnih odnosov, poleg primerne neplodnosti pa poznamo tudi sekundarno, ki pomeni, da je par v preteklosti že zanosil, zdaj pa ne more več.

O neplodnosti pa je spregovoril tudi ameriški radijski voditelj in teoretik zarot Alex Jones, ki je zaradi svojih razpredanj znan po vsem svetu. Pravi, da je celotno človeštvo tarča kemičnih in bioloških napadov, ki pa ciljajo zlasti na neplodnost, kar pomeni, da naj bi tako imenovana znanstvena diktatura želela poleg držav strmoglaviti tudi družino in človeško vrsto v celoti. In to s pomočjo kemikalij, ki da jih dodajajo skoraj vsemu, ter tako povzročajo neplodnost. Po teorijah, ki jih je Jones podkrepil tudi z nekaj dokumenti in članki, skozi hrano, vodo, embalažo, zdravila, tonerje, papir in celo toaletni papir prejemamo bisfenol A, ki je dokazano škodljiv za plodnost in povzročitelj rakavih obolenj. Bisfenol A po njegovih besedah znižuje plodnost pri moških, je posnemovalec estrogena in feminizira dečke in moške, obenem pa hiperfeminizira ženske. Pustoši našo družbo, saj se neplodnost tako pojavlja načrtno, je prepričan Jones. Ti hormonski motilci nato odtekajo v jezera, reke in morja ter zbegajo celo spolno reprodukcijo živali – z namenom ustvarjanja neplodnosti pri vseh živečih vrstah.

Alex Jones je javnosti pokazal tudi dokument organizacije Načrtovanje starševstva, kjer naštevajo, kaj vse je treba narediti, da bi zmanjšali število prebivalcev in uničili družine. Med drugim je v načrtih zapisano tudi spodbujanje homoseksualnosti, da bi se rodilo manj otrok, in nadzorovati plodnost s pomočjo vodne oskrbe, kar v praksi pomeni vodi dodajati snovi, ki povzročajo neplodnost.

Izredno nevarni so tudi gensko spremenjeni organizmi (GSO), ki pri različnih vrstah povzročajo masovno neplodnost. Ta narašča že več generacij, po drugi strani pa znanost zdravljenje neplodnosti navadnim ljudem drago prodaja. Vse to je namerno, pravi voditelj, ki svet že dlje časa razburja s svojimi ugotovitvami oziroma teorijami. »To je holokavst, napad na človeško vrsto, da bi ti evgeniki lahko uvedli svojo vlado,« je prepričan.

Članek delite naprej in si o vsem skupaj ustvarite svoje mnenje.

Vir: youtube, povzela M. S.