• C Novo mesto
  • 15:27
  • Sre, 22.09.2021

Želela sta izgledati kot Barbie in Ken: njuni starši so za operacije zapravili 300.000 dolarjev

Quentin Dehar in Anastasia Reskoss sta francoski par, ki sta si od leta 2015 naprej privoščila številne lepotne operacije z namenom doseči svoj težko pričakovan cilj – na vse načine si prizadevata, da bi izgledala kot prava Barbie in Ken.

Lepotne posege financirali njuni starši

Francoski par je za lepotne posege odštel več kot 322.728 ameriških dolarjev, lepotni popravki pa so vključevali botoks, polnjenje ustnic, dvig zadnjice in dojk, operacije ušes, beljenje zob, podaljševanje nohtov …. Še najbolj zanimivo pa je to, da so vse lepotne posege financirali njuni starši.

Anastasia, ki je v najstniškem obdobju trpela za pomanjkanjem samozavesti in slabo samopodobo, se je prvega lepotnega posega udeležila pri 17 letih. To je bila operacija nosu, leto kasneje pa si je privoščila še povečavo in dvig dojk. »Po posegih sem se počutila veliko bolje. Kot da bi v življenju našla novo ljubezen,« opisuje svoje občutke Anastasia. Sama zase pravi, da je bila vedno dobra hči in pridna učenka. Staršem je bila vizualno všeč, takšna, kot je bila, a vendar je sama pri sebi od nekdaj vedela, da hoče nekaj več. Zato je svoje starše prepričala v financiranje lepotnih posegov: »Navsezadnje so imeli moji starši raje najstnico, ki skrbi za svoj videz, kot pa da uživa mamila.«

Tudi Quentin ima podobno izkušnjo – svoj prvi lepotni poseg je imel pri 18 letih (ravno tako operacijo nosu), potem pa je začel raziskovati botoks: »V srednji šoli sem se počutil povprečno. Nisem se počutil kot jaz. Zato sem si rekel, da se moram vrniti k svojemu vzorniku iz otroštva – Kenu. In ne morem ubesediti, kako zelo srečen sem.«

Oba sta imela v otroštvu veliko barbik

Tako Quentin kot Anastasia sta imela bogate starše, ki so poskrbeli, da sta bila deležna dobre izobrazbe in vsega, kar sta si želela – vključno z ogromno barbikami, s katerimi sta se igrala kot otroka. »V nekem trenutku sem imel v svoji zbirki več kot 100 barbik. Navdušen sem bil. Tako lepe so se mi zdele,« pravi Quentin. Oba trdita, da ju je prav ljubezen do barbik iz otroštva privedla do tega, da sta si kasneje sama želela enakega videza. Tako sta se z vsakim lepotnim posegom vizualno nekoliko  približala svojima idoloma. Starši so ju začeli klicati Barbie in Ken, skupaj pa so načrtovali tudi, da bi si uradno spremenila imena v Ken in Doll. Na žalost se je njuna skupna pot končala leta 2017, ko je Quentin pustil Anastasio. Razlog? Ker si je Anastasia pobarvala lase v temno barvo.

NaDlani.si; Foto: Instagram