• C Novo mesto
  • 16:09
  • Sre, 22.09.2021

Ženska, ki živi z dvema možema in tremi otroci: za vse je dovolj prostora

Alexia živi življenje, ki se na prvi pogled morda zdi nekako nenavadno, za marsikoga celo kontroverzno. Čeprav je sicer skrbna žena in mama, na videz povsem običajna Američanka, ki se poklicno ukvarja s tetoviranjem, s svojim načinom življenja vzbuja zanimanje in celo slabo voljo pri veliko ljudeh. Alexia namreč v isti hiši živi s svojima dvema možema in tremi otroci. Leta 2004 se je poročila s svojim prvim možem Dougom, s katerim je zanosila in dobila dva otroka; sedaj 14-letnega Skylerja in 11-letnega Donovana. Hitro se je izkazalo, da je družina vse prej kot konvencionalna in da se požvižga na običajne družbene norme.

Bala se je moževega odziva, a jo je presenetil …

Leta 2011 je Alexia ugotovila, da goji romantična čustva do drugega moškega, Jaka, ki je bil takrat njen najboljši prijatelj. Vendar to ni pomenilo, da je svojega moža Douga kar naenkrat prenehala ljubiti. Ravno nasprotno, začutila je, da ljubi oba moška. Tudi sama se je na začetku spraševala, kako je to sploh mogoče. Vendar se svojih čustev in občutkov ni dolgo sramovala in jih tlačila nekam globoko v podzavest – raje se je odločila, da se sooči z njimi. Ni se počutila prijetno, da bi to skrivnost skrivala pred svojim možem, zato mu je povedala. Bala se je moževega odziva, zato jo je Doug izjemno pozitivno presenetil, ko ji je odgovoril, da lahko poskusijo urediti stvari, vse dokler ga Alexia resnično še vedno ljubi enako kot prej.

Ob rojstvu tretjega otroka sta bila prisotna oba moža

Začelo se je – Alexia in Jake sta se začela dobivati, hoditi na zmenke in izkazalo se je, da sta ustvarjena drug za drugega. Z Jakom pa se ni razumela le Alexia, ampak tudi njen mož, Doug. Vse skupaj je privedlo do tega, da sedaj vsi trije živijo skupaj v istem gospodinjstvu v Maumee v Ohiu. Alexia se je »poročila« z obema moškima v letu 2016. Sedaj Alexia odprto govori o njihovem posebnem odnosu. »Moji otroci so bili že starejši, ko je Jake vstopil v naše življenje. Zato je logično, da ga kličeta po imenu. Doug je njun pravi oče, zato njega kličeta oče,« je povedala v enem od intervjujev. Presenečenj pa še ni konec, v lanskem letu je Alexia še enkrat zanosila in srečen trojček je v svoje življenje pozdravil še tretjega otroka, prvo hči. Tako Doug kot Jake sta prisostvovala ob rojstvu otroka. Več podrobnosti o tem, kako poteka njihovo razmerje, si lahko ogledate v spodnjem posnetku.

Pripravil NaDlani.si; Foto: YouTube