• C Novo mesto
  • 06:06
  • Pet, 02.06.2023

Ženske so narisale: tako izgleda idealen penis

Velikost penisa je ena od skrbi, s katero se obremenjuje ogromno moških po svetu. Verjetno ni moškega, ki se ne bi nikdar spraševal o svoji velikosti penisa, še zlasti pa pred prvim spolnim odnosom.

Penisi so zelo različnih velikosti in oblik, različnim ženskam pa ustrezajo različne stvari. Nekatere prisegajo na večje penise, medtem ko so druge popolnoma zadovoljne tudi z manjšimi. Veliko žensk trdi, da velikost pri spolnih odnosih sploh ni pomembna, ampak je bolj pomembna sama tehnika in občutek, ki ti ga da moški med spolnim odnosom. Če ima moški občutek za žensko, ne misli le nase, ampak tudi nanjo, se trudi izpolnjevati želje in pričakovanja obeh, potem je seks dober. Ne glede na to, kakšen je njegov penis. Če pa ima moški nadpovprečno velik penis, pa se obenem požvižga na potrebe svoje partnerice, ga njegov korenjak kljub vsemu ne bo rešil. Spolni odnosi s takšnim moškim so lahko porazni. Najbolj pomembna od vsega je komunikacija med spolnima partnerjema, poudarjajo strokovnjaki. Pa je res?

Idealen penis, ki si ga želijo ženske, je dolg od 14 do 25 cm

Kaj pa o pomembnosti velikosti penisa menijo ženske po svetu? Pri YouTube kanalu Bustle so več žensk prosili naj opišejo in potem še narišejo idealen penis, ki bi ga želele na svojem moškem. Prvo vprašanje, ki so ga zastavili sodelujočim ženskam, je bilo, kako po njihovem mnenju izgleda popoln penis. Odgovori so bili zelo zanimivi, čeprav med seboj zelo različni. Izkazalo se je, da dolžina “idealnega” penisa niha med 14 in 25 centimetri, hkrati pa je bilo večini intervjuvank bolj všeč, če je penis obrezan. Več o tem, kako so ženske narisale in opisale idealen moški penis, pa si oglejte v spodnjem videoposnetku in nam v komentarju sporočite vaše mnenje.

Pripravil NaDlani.si; Foto: Pexels