• C Novo mesto
  • 03:57
  • Sob, 13.08.2022

Novo leto brez leč in očal

Izpolnite svoje novoletne zaobljube! Čas je da, spregledate brez leč in očal. Tako enostavno to še ni bilo nikoli kot je sedaj.

Če se ob koncu leta v vaših očeh skriva 1000 želja, je med njimi zagotovo z novim letom tudi ta, da dobro vidite. Ko je zima res bela, je prav, da vidite tudi barve mavrice od blizu in daleč. Da vidite okoli sebe svet takšen kot je.  Ste naveličani očal in vsakodnevne menjave leč? Vse to je uresničljivo. S sodobno in napredno tehnologijo je namreč danes dostopna in možna laserska operacija odprave dioptrije vsem, ki si tega želijo. Agencija Doktor 1A zagotavlja 50% popust na odpravo dioptrije za vedno.

 Naše stranke so zadovoljne in cene zavidljive.  Znebite se očal in odpravite dioptrijo za vedno. 

 

Prava izbira za moj vid.

Izpolni spodnji obrazec, da si zagotoviš 50% popust na lasersko operacijo oči in 25% popust na vgradnjo leč.  Možno je plačilo na več obrokov – najmanjši obrok že za 9€ na mesec.  Znebite se očal in odpravite dioptrijo za vedno:
S prijavo se strinjam s splošnimi pogoji.

Nasvetov za gibanje in zdravo prehrano, ki naj bi pomagali pri tem, da ohranjate oster vid, je toliko kot diet, ki se jim zavezujete prvega dne v novem letu. Pred nastankom sive mrene in rumene pege vašim očem zagotovo pomaga zdrava prehrana, ki ohranja oster vid. Redni obroki, listnata zelenjava (brokoli, špinača) vsebujejo lutein in zeaksantin. Dobremu vidu koristijo tudi bogata živila z antioksidanti, multivitaminski in mineralni pripravki ter omega 3 maščobne kisline.

Smučaj brez leč in očal 

Laserska odprava dioptrije mi omogoča varno smučanje.

Če se vam pozimi na smučišču ali med vožnjo v avtomobilu od difuzne svetlobe solzijo oči, prisegajte na sončna očala, kajti UV-svetloba je med glavnimi krivci mnogih težav z očmi. In ko te nastanejo, je čas za prave odločitve in te vam zagotavlja Doktor 1A.

Doktor 1A je agencija, ki vam na podlagi zadovoljstva pacientov predlaga najboljšo kliniko za odpravo dioptrije. Napredna tehnologija laserske operacije je dostopna vsem, ki si tega želijo. Pri tem je potrebno vedeti, da je laserska operacija kirurški poseg, ki s pomočjo hladnega žarka svetlobe nežno preoblikuje vašo roženico (vrhnji pokrov očesa) in tako izboljša vid.

Doktor 1A vam celosten pregled oči zagotovi pred operacijo.

Izkoristi svoj vid

Na voljo so različni sodobni pristopi za izboljšanje vida – od laserskega preoblikovanja očesne površine LASIK, PRK, Smile – do kirurškega vstavljanja umetnih leč. Umetne leče, ki so kirurško vstavljene v oko prav tako spremenijo tok svetlobnih žarkov in izostrijo vid.

Doktor 1A sodeluje s klinikami, kjer uporabljajo najnaprednejšo PRK  metodo Pallikaris, ki se je izkazala za najvarnejšo v svetovnem merilu in je dobila prednost pred LASIK metodo. Z operacijo se odpravlja daljnovidnost, kratkovidnost in astigmatizem.

Laserski poseg je z Doktor 1A varen in neboleč.

Neboleče in za vedno

Če se po posegu zgodi, da oko postane suho, se ga blaži s kapljicami, sicer so rezultati posega odlični. Laserski poseg, ki za vedno odpravi skrbi z očali traja le 20 nebolečih sekund na posameznem očesu. Celoten postopek skupaj s pripravo na operacijo pa pol ure. Pri Doktor 1A poskrbijo za vse, tudi za kakovosten pregled pred posegom, kjer se pacientu izmeri debelina, zakrivljenost, elevacija in na splošno kvaliteta roženice, širina zenice, kvaliteta solznega filma (solzavost), gostota očesne leče itd.

Največ za vaš vid

Z izpolnjenim obrazcem si zagotovite življenje brez očal. Doktor 1A vam odgovori na vsa za vas pomembna vprašanja. Zadovoljstvo pacientov je pri njih postavljeno na prvo mesto. Pri izbiri prave metode odprave dioptrije pa vam svetujejo najboljši oftalmologi.

Operacija je primerna za vse, ki so stari vsaj 20 let in imajo stalno dioptrijo vsaj 6 mesecev pred operacijo. Priporočljivo je, da se vaša dioptrija giba med -10 in +5. Za ljudi, ki so močno kratkovidni ali močno daljnovidni, se operacija ne izvaja. Vendar to ni omejitev, saj je v tem primeru možna refraktivna menjava leč, pri kateri z umetno lečo zamenjajo vašo naravno lečo.

Naj težave z vidom postanejo samo še preteklost.  Zadovoljni postanete z Doktor 1a.

Nagrada za zdrave oči

Pa naj še kdo reče, da to ni Doktor 1A. Vsakega pacienta, ki izpolni anketo o zadovoljstvu namreč Doktor 1A nagradi z BON-om v višini 100 €. Na vsa vaša vprašanja pri  agenciji Doktor 1A   z veseljem odgovorijo. Izpolnite spodnji obrazec in videli boste tudi brez očal.

Izpolni spodnji obrazec, da si zagotoviš 50% popust na lasersko operacijo oči in 25% popust na vgradnjo leč.  Možno je plačilo na več obrokov – najmanjši obrok že za 9€ na mesec.  Znebite se očal in odpravite dioptrijo za vedno:
S prijavo se strinjam s splošnimi pogoji.