• 17.72C Novo mesto
  • 12:43
  • Čet, 19.09.2019

Presajanje las – 20% poletni POPUST

Do konca avgusta pojdite na brezplačen pregled in si zagotovite kar 20% nižjo ceno posega za presajanje las – ZA VEDNO odpravite plešavost (z garancijo).

PLEŠAVOST NE IZBIRA, OSTATI PLEŠAST JE ODLOČITEV.

Kdaj je čas za paniko?

  • ko vam dnevno izpade več kot 100 las,
  • ko izpadanje las spremljajo drugi simptomi (visoka vročina, izpuščaji, slabo počutje, …),
  • če lasje izpadajo v določenih vzorcih,
  • če je izguba las nenadna, …

 

 

 

Najpogostejši vzroki izgube in redčenja las pri ženskah in moških:

  • hormonska neravnovesje (pri ženskah nosečnost, menopavza; tipična moška plešavost je tudi posledica delovanja moškega hormona),
  • nezdravo življenje (stres, nezdrava prehrana, pomanjkanje hranil,…),
  • posledica bolezni (glivične in druge okužbe, slabokrvnost, hormonske bolezni,…) ali jemanja zdravil,
  • staranje, …

Plešavosti je več vrst. Najpogostejša je moška plešavost (androgena alopecija). Edini trajni način za odpravo take plešavosti je PRESADITEV LAS. Izguba las je lahko v veliko primerih samo začasna, če je pravočasno odkrit in odpravljen vzrok za izpadanje in redčenje las.

 

Če želite izkoristiti 20% popust za presajanje las, oddajte spodnje povpraševanje.
Po posegu vam bomo podarili še bon za 100 EUR

 


Lepotna kirurgija v sodobnem času ponuja možnost, da
se izgube las in plešavosti ZA VEDNO ZNEBITE. Presaditev las je lepotna operacija, s katero izkušeni specialist prenese lasne folikle iz enega dela lasišča na drugega. Po ocenah naših zadovoljnih strank, je najboljša metoda FUE metoda presaditve las. Je najsodobnejša, minimalno invazivna in izredno natančna tehnika presaditve posameznih lasnih foliklov. Cilj je obnoviti naraven videz na presajenem delu lasišča BREZ vidnih BRAZGOTIN.  Moški in ženske porabijo milijarde evrov v upanju, da bi ohranili goste, močne in zdrave lase. Taki lasje so znak mladosti, lepote in zdravja. Zagotovo veste tudi, da lasje niso samo za okras, kajne? Pozimi preprečujejo prevelike toplotne izgube (če ne nosimo pokrivala), poleti nas lasje varujejo pred sončnimi opeklinami in nadležnimi piki mrčesa. Lasje lasišče ščitijo tudi pred blažjimi poškodbami (odrgnine, ureznine). Vas dejstvo, da bo vaša frizura do konca življenja enaka, živcira, ali ste se enostavno sprijaznili?

Ste v dvomih ali razmišljate o tem, ali ste primeren kandidat za tak poseg?

Preden sprejmete odločitev, se dobro informirajte, izberite specialista z izkušnjami, pomembna je tudi izbira primerne klinike. Raziskovalna skupina Doktor 1A je primerjala cene posega 14 ponudnikov (iz SLO, HRV, MADŽ in AUT) presajanja las. Analiza je pokazala več kot 6-kratne razlike v cenah. Prav tako ni nujno, da cena odraža kvaliteto.  

 

Kdo je primeren kandidat?

Primeren je vsak posameznik, ki je na delu lasišča trajno izgubil lase. Najbolj pomembno je opraviti NATANČEN PREGLED, na katerem se oceni, ali ste sploh primeren kandidat za poseg. Na pregledu se pogovorite o poteku zdravljenja, pričakovanih rezultatih in dobite odgovore na vsa vprašanja. Želite tudi informacijo o CENI presajanja las? NATANČNA CENA posega se oceni na pregledu. Odvisna je od več dejavnikov; števila presajenih las, stanje las in lasišča na darovanem področju, strukturi las,… Ker se trudimo zagotavljati najboljšo zdravstveno oskrbo, vam Doktor 1A omogoči BREZPLAČNI PREGLED. Našim pacientom zagotovimo tudi 20% NIŽJO KONČNO CENO POSEGA. NE ODLAŠAJTE, z zdravljenjem plešavosti je priporočljivo začeti čim prej.

 

Kam se lahko obrnem, da izberem PRIMERNEGA SPECIALISTA?

Doktor 1A dnevno spremlja specialiste in ocenjuje zadovoljstvo pacientov po opravljenih posegih. Da vam prihranimo čas in živce, BREZPLAČNO in neobvezujoče posredujemo informativno cenovno primerjavo različnih klinik. Naši svetovalci vam posredujejo osnovne informacije o zadovoljstvu pacientov, ki so poseg že prestali in nam oddali svojo oceno zadovoljstva. Za vsako oddano oceno so naši pacienti nagrajeni z BONOM ZA 100€. Vi si zagotovite najboljšega specialista za najboljšo ceno. Saj veste, najboljši pacienti so najbolj zadovoljni pacienti!

Oddajte spodnje povpraševanje in prejeli boste BON ZA 100€ in ponudbo najboljšega specialista!

S prijavo se strinjam s splošnimi pogoji.