• C Novo mesto
  • 12:13
  • Ned, 13.06.2021

Ta astrološka znamenja bodo imela najboljše spolno življenje v letu 2021

Se spomnite velike povezave Jupitra in Saturna, ki se je zgodila 21. decembra 2020? Saturnove ekspanzivne vibracije in Jupitrov poziv k disciplini sta po klavstrofobičnih in kaotičnih letu 2020 videti resnično seksi. Zanimiv del te nedavne velike zveze je, da sta se Saturn in Jupiter poravnala v Vodnarju, znamenju, ki simbolizira zagovorništvo, človekoljubje in inovacije. V tem istem raziskovalnem duhu velja omeniti, kateri znaki bodo v spalnici zasijali prihodnje leto. Astrologinji Jade Salzano in Kara Kamenski, imenovani Astro Babes, sta pojasnili, kateri so znaki, ki jih bodo leta 2021 zaznamovale velike spolne raziskave in odkritja.

Kozorog

Če Kozorog kaj dobro naredi, je to njegov posel. Salzano in Kamenski ugotavljata, da se bo ta nagon razširil na spalnico, ko bo Kozorog leta 2021 začel resno seksati. »Intimnost, globoke povezave, ki vežejo dušo, in dinamika igranja iger moči v spalnici bodo v novem letu za Kozoroga postale zelo pomembne,« pojasnjujeta astrologinji. »Pluton, planet preobrazbe, bo v Kozorogu, kar bo še povečalo potrebo po dvigu intimnosti na naslednjo stopnjo,« sta dejali.

Dodajata, da bodo Kozoroga verjetno pritegnile BDSM ali tantrični seks. Če ste Kozorog, ki vas zanimajo takšne spolne dogodivščine in želite kar najbolje izkoristiti to astrološko napoved, se pripravite na BDSM izobraževanje, privolitev in varne besede, so dodali.

Vodnar

Vodnarji bodo doživljali spolne užitke še nikoli prej. Astrologinji to pripisujeta Jupitru in Saturnu, ki sta v Vodnarju. »Z dodatno Jupitrovo samozavestjo bodo Vodnarji v spalnici želeli narediti drzne poteze, da bodo navdušili svoje partnerje,« pojasnjujeta. Da, postavljanje meja in varnih besed je lahko pomembno za vsakogar, ki želi raziskati spalnico. A še posebej pomembni bodo za Vodnarja, ki bo zaplul na neraziskano ozemlje.

»Vodnarji si bodo želeli lahkih, prijateljskih odnosov, ki jim bodo omogočili raziskovanje njihove spolne svobode,« so dejali in dodali, da bi to lahko vključevalo seks v troje. »Zabavaj se, Vodnar, vendar poskrbi zase in uporabi zaščito,« ugotavljata.

Ribe

Za leto 2021 astrologi pravijo, da bodo Ribe sprostile vse ovire, ki obdajajo njihovo spolnost. Neptun je v Ribah od leta 2011, ta planet pa je znan po domišljiji in sanjarjenju in ima velik vpliv na inovativnost tega znamenja. Astrologinji napovedujeta, da se bodo Ribe letos preizkusile v igranju vlog, skupaj s sextingom in vsemi drugimi spolnimi aktivnostmi, ki spodbujajo domišljijo.

»S spolnim zdravljenjem bodo ribe tudi uživale, vključno s spolno magijo – načinom, kako samozadovoljevanje vključiti kot sredstvo za manifestacijo,« pravita.

Bik

Bikove močne moči, še posebej kot fiksni zemeljski znak, so stabilnost in zanesljivost. Astrologi napovedujejo, da bo Bik leta 2021 spolno zapustil območje udobja, Uran v Biku pa bo znak tega znamenja spodbudil k preizkušanju novih stvari. »Bik bo filozofijo ‘poskusil bom vse enkrat’ leta 2021 postavil na povsem novo raven in si dovolil raziskovati spolne užitke, ki si jih še nikoli ni upali, «so dejali. Omeniti velja tudi, da bikove lahko v novem letu pritegne tudi BDSM.

Astrologinji sta dodali, da bodo spolne partnerje verjetno iskali z različnimi aplikacijami in bodo letos na splošno prvič digitalno pristopili k spolnemu življenju. »Verjetno se bo večina njihovih spolnih odnosov začela na spletu. Aplikacije za iskanje partnerja so vsekakor potrebne za vse samske Bike v letu 2021. Ne bi pa bilo slabo, da Biki prosijo nekoga od svojih bližnjih, da jih fotografira, z namenom da posobijo svoje spletne profile.

NaDlani.si; Foto: Unplash