• 20.73C Novo mesto
 • 09:50
 • Pet, 23.08.2019

Vampirski facelift pomlajuje in daje samozavest

Obraz je na žalost najbolj izpostavljen del našega telesa, zato se na njem tudi zelo hitro pokažejo takšne in drugačne posledice staranja. Na obrazu se pokažejo manjše in večje nepravilnosti, oči postanejo vdrte, vzdolž spodnje čeljusti pa se pojavijo mešički. Da o tem, da koža izgubi svojo elastičnost, sploh ne govorimo.

Kako ta proces staranja preprečiti? Zdaj imamo na voljo vampirski facelift, ki lahko popravi večino opisanih neprijetnosti. Z njegovo pomočjo boste čas zavrteli nazaj ter si znova povrnili mladosten videz. In to brez umetnega, zategnjenega videza, ki je posledica dela kirurškega noža!

Vampirski facelift

Zakaj izbrati vampirski facelift?

Z leti torej naš obraz izgublja čvrstost in elastičnost. Če je tudi vaša koža sivkasta in je izgubila mladosten sijaj, če so vaše obrazne linije upadle, pod očmi pa so se vam pojavili podočnjaki, če je koža postala povešena in neelastična, vam priporočamo, da si privoščite vampirski facelift.

Vampirski facelift je postopek, ki bo vašemu obrazu povrnil tako čvrstost kot volumen, obenem pa bo poskrbel, da bo vaša koža imela sijaj, gladkost in prožnost. In to brez tega, da bi šli pod kirurški nož! Poseg je primeren tako za moške kot tudi za ženske, ki so na svojem obrazu zaznali znake staranja:

 • Sivkasta koža kot posledica slabe prekrvavitve
 • Izguba volumna, do katere pride zaradi izgube kolagena ter povešanja mišic obraza
 • Tanjše ustnice
 • Spuščeni ustni koti
 • Podočnjaki
 • Neelastična koža
 • Drugo

Vampirski facelift je naravna in neinvazivna metoda

Vampirski facelift

To je postopek, ki ima sicer precej agresivno ime, vendar vas lahko popolnoma pomirimo. Nudi dolgotrajne in naravne rezultate pomlajevanja obraza. Postopek je registriran, zato ga lahko uporabljajo le zdravniki s certifikatom.

Vse prednosti postopka

Postopek je popolnoma naraven in neinvaziven, ne potrebuje faze okrevanja, rezultati so takojšnji. Ne smemo pozabiti na to, da vampirski facelift spodbuja naravno pomlajevanje kože, izboljša njeno kvaliteto in volumen obraza ter upočasnjuje naravni proces staranja.

Kako deluje vampirski facelift?

Postopek je razdeljen na 3 korake:

 1. Najprej bo zdravnik uporabil posebno tkivno polnilo na osnovi hialuronske kisline. To bo storil na specifičen način, ki pomladi izgled obraza, hkrati pa se ohrani naravna struktura obraza.

 

 1. Nato zdravnik pacientu odvzame manjšo količino krvi, jo centrifugira in s tem aktivira rastne faktorje, ki se uporabljajo pri zdravljenju poškodovanih tkiv. Plazma, ki jo na ta način dobi, je tako primerna za uporabo. Potrebno je poudariti, da so prav vsi elementi plazme avtologni, se pravi pacientu lastni, zato je metoda popolnoma varna. Možnosti za prenos okužb ali nastanek alergij ni.

 

 1. Vampirski facelift ima še 3. fazo.Tu zdravnik pacientu z zelo drobnimi iglicami vbrizga prej omenjeno plazmo. Postopek je neboleč, saj se pri njem uporabi anestetična krema na tistih predelih, kjer bo zdravnik uporabil injekcijo. Rastni faktorji v plazmi aktivirajo celice kože in prične se tvorba novega kolagena, s tem pa obnova kože. In že lahko uživate v pomlajeni, sijoči, gladki in čvrsti koži.

Kot smo že omenili, vampirski facelift obnovi čvrstost obraza ter koži da lep sijaj. Postopek je naraven in praktično ne boli. Tkivna polnila, katerih osnova je hialuronska kislina, kožo dvignejo od kosti in s tem obnovijo obrazne poteze in volumen. Vbrizgavanje plazme, ki je obogatena s trombociti, pa v koži pospeši procese obnavljanja in regeneracije. Vse to se na zunaj odraža s številnimi prednostmi:

 • Povečana elastičnost in tonus kože

  Vampirski facelift

 • Dogotrajno glajenje gubic in brazd
 • Izboljšanje barve kože
 • Odpravljanje pigmentnih nepravilnosti na koži
 • Tvorba kvalitetnejšega kolagena
 • Hitrejše celjenje

Vampirski facelift in tveganje

Do danes so strokovnjaki vampirski facelift izvedli že na tisoč in tisoč pacientih. Postopek se je brez dvoma izkazal za učinkovitega in varnega. Za to se lahko zahvalimo prav temu, da postopek uporablja pacientovo lastno kri. Tako tu ni nobenih sintetičnih ali živalskih elementov, prav tako praktično ne obstaja tveganje za okužbe in takšne ali drugačne alergijske reakcije. Na začetku sicer lahko pride do manjših oteklin, zatrdlinic, modric in podobneba, vendar vse to tudi zelo hitro izgine.

Učinkovitost postopka vampirski facelift

Prvi pozitivni rezultati so vidni že takoj po postopku, nato pa se v naslednjih 2 do 3  mesecih samo še izboljšujejo. Trajajo najmanj leto ali dve. Rezultati torej res niso trajni, a so naravni in dolgotrajni. Postopek seveda lahko ponovite.

Kaj pa cena?

Cena za vampirski facelift pri nas znaša 750 €, če pa želite organski vampirski facelift, pa boste odšteli 850 €.

Pripravila: Monika Mrše

 

Vampirski facelift pomlajuje in daje samozavest
1 od 3
Kliknite na sliko za prikaz celotne slike.