• C Novo mesto
  • 04:06
  • Ned, 13.06.2021

Vse generacije obožujejo isto pozo, le ena izmed njih pa je ‘nora’ na analni seks

Generacijsko vrzel je mogoče čutiti v mnogih pogledih na življenje, vendar se zdi, da se vse razlike topijo, ko govorimo o seksu. Nedavna anketa je pokazala, da imajo vse generacije najraje isto pozo.

V raziskavi, ki jo je v ZDA izvedla spletna stran Bespoke Surgical, je 1000 Američanov vseh starosti odgovorilo na vprašanje o svoji najljubši pozi v seksu. Izkazalo se je, da imajo vse generacije radi v postelji isto stvar in to je pasja poza, za katero je večina ljudi tudi glasovala.

Po pasje

Za pasjo pozo je glasovalo kar 24,18% vprašanih, misijonarska poza je zbrala 20,08%, kavbojka 17,48%, obrnjena kavbojka 5,89% in poza lotusa 5,29%. Glede na raziskavo je pasja poza najljubša vsem, ker omogoča globok prodor in stimulacijo točke G.

Boomerji skoraj brez analnega seksa

In če so se vsi strinjali, katera je njihova najljubša poza, se pogostost seksualnih odnosov od generacije do generacije še vedno nekoliko razlikuje. Tako vidimo, da ima generacija Z seks 10,64 krat na mesec, milenijci 10,24, generacija X 9,09, boomer generacija pa le 6,65 krat na mesec. Pokazalo se je tudi, da obstajajo razlike med vrstami spola, ki jih imajo generacije. Generacija Z ljubi analni seks bolj kot katera koli druga generacija, saj jih ima kar 55% enkrat ali več na teden. Tu so spet ‘najšibkejši’ boomerji, kar 52 odstotkov jih še nikoli ni poskusilo analnega seksa. Niti 19% generacije X in 20% milenijcev še nikoli ni poskusilo tovrstnega seksa, dodaja Purewow.

NaDlani.si; Foto: Shutterstock